Header Ads Widget

Klaus Schwab: "A történelem fordulópontján" vagyunk.



Klaus Schwab, a WEF alapítója a CNN-nek adott interjújában kijelenti, hogy az emberiség "történelmi fordulóponthoz érkezett". A geopolitikai konfliktusok és a gazdasági válság nagy szenvedéssel fenyegetik a világot. Most a jelenleg Davosban zajló Világgazdasági Fórum résztvevőin múlik, hogy közösen oldják meg ezt a válságot. 

Az állítólagos megoldás inkább a válság további szítása, mivel Oroszországot egyáltalán nem hívták meg a konzultációkra. Schwab szerint egyedül Vlagyimir Putyin a hibás. Soros György milliárdos hasonló megjegyzéseket tett a davosi találkozón. Ukrajna megszállása a harmadik világháború előjátéka volt. Putyint le kell győzni. Meglepő kritikát fogalmazott meg a WEF Oroszország-ellenes irányvonalával kapcsolatban Henry Kissinger volt amerikai külügyminiszter. Kissinger úgy véli, hogy a jelenlegi helyzetben Ukrajna semleges státuszának kell a végső célnak lennie.


https://vk.com/video644727407_456239664



  KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 

Klaus Schwab gyakorlatilag áldását adta, a megélhetésünk, az energiaellátásunk és az élelmiszerellátásunk elpusztítására a 4. Ipari Forradalom bevezetésének érdekében. MOST VÉLETLEN NEM EZ ZAJLIK BOLYGÓSZINTEN? És mindezt olyan háttérhatalmi elit valósítja meg a szemünk láttára, akiket nem választott meg soha senki. Részletek


Christine Anderson EP képviselő arról beszél, hogy a WHO korlátlan egészségügyi hatalmat kíván gyakorolni mind a 194  tagállama felett.


https://vk.com/video644727407_456239622


A TERV!


https://vk.com/video644727407_456239617


Videók, amelyekről hallgat a média: https://vk.com/video/@eltitkolttudas