Header Ads Widget

Már Magyarországon is "tényellenőrök" kereshetik fel azokat, akik rámutatnak az igazságra!



Már Magyarországon is "tényellenőrök" kereshetik fel azokat, akik rámutatnak az igazságra. Pont a tényellenőrök azok, akik valójában a tényeket szeretnék elváltoztatni, meghamisítani, valakiknek az érdekében, ami azt jelenti, hogy mindent el lehet róluk mondani csak azt nem, hogy függetlenek lennének. Így azok a hazai és globális médiák, akik a "tényellenőrök" által összeállított, másokat lejárató információit átveszik és igazságként próbálják eladni, azok szintén nem lehetnek függetlenek.

A "tényellenőrök" munkájának lényege, nem a civil emberek véleményét veszi alapul, hanem egy olyan szervezet véleményét és akaratát, akik azt szeretnék elérni, ha az emberek azt tartanák igazságnak, amit ők akarnak, mert különben, amint az a videóban is kiderül, zaklatásoknak és lejáratásoknak lesznek kitéve. Ez finoman szólva is diktatúra, és az emberi jogok, na meg a szólásszabadság totális sárba tiprása!

Schiffer András: A tényellenőrök a szabadság legnagyobb ellenségei

legalább akkora veszedelmet jelentenek a szabadságra és a demokráciára, mint a totalitárius rendszereknek a cenzorai.

Az ő dolguk az, hogy „ne gondolkodj!”, ők majd megmondják, hogy mik a tények.

Az ő szájukból nyilvánul meg a tudomány, a művészet a kultúra, és minden, ami emberré teszi az embert, ők az egyedüli igazságot birtokolják – mondta Schiffer, aki kifejtette, hogy ez annyival veszélyesebb, mint a 20. századi cenzorok, hogy a totalitárius rendszerben mindenki tudta, ha ellenszenvet táplál a rendszerrel, akkor mely információt hova kell tenni.


https://rumble.com/v16mf1m-tnyellenrk-magyarorszgon.html

Teljes videó: https://youtu.be/hW7V66P64Ag


Iratkozz fel hírlevelünkre!