Header Ads Widget

Az orosz honvédelmi Minisztérium pontos találatot mutatott be az ukrán fegyveres erők fellegvárában egy Ka-52-es rakétával.



A Ka-52 Alligator harci helikopter egy különleges hadművelet során pontosan találta el az ukrán hadsereg fellegvárát - egy irányított rakéta repült be az épület kapujába, a megfelelő videót az orosz védelmi minisztérium tette közzé.

A helikopter látórendszerének felvétele egy irányított rakéta kilövését és az ukrán hadsereg által megszállt épület kapujának pontos találatát rögzítette.

"Nyilvánvalóan berepült a kapun! Ez az, amire szüksége van" - kommentálta a Ka-52 legénységének egyik tagja a kilövést.

Bemutatja továbbá a helikopterek repülés előtti felkészítését, a harci küldetésre való repülést, a nem irányított rakéták tüzét egy felállásból és egy páncéltörő irányított rakéta közvetlen találatát ukrán páncélozott járművekre.

"A harci küldetés a következő volt: nehéz felszerelések, könnyű páncélozott járművek és erődök megsemmisítése. A feladatot kiváló pontokkal, három közvetlen találattal teljesítették" - mondta Alexander, az Orosz Légierő Hadsereg repülésének pilótája. RIA Novosztyi


https://vk.com/video644727407_456239723