Header Ads Widget

Az egykori miniszterelnök újabb olyan Facebook-bejegyzést tett közzé, amelyben arra utal, hogy kormányzásra készülnek.


A posztban egyúttal reagált Orbán Viktor szombati, Tusnádfürdőn elmondott beszédére is: „Orbán Magyarország tragédiája. Belehalunk, ha így marad” – kezdte bejegyzését. Majd azzal folytatta, hogy „páriák leszünk. Erkölcstelen nemzet. Senkik a valakik földjén.” „Tegnapi náci szövege kiír bennünket a becsületes népek világából” – jelentette ki a DK-s politikus.

„Vérem nem különb más ember vérénél” 

Ezt követően arról értekezett, hogy „magyarok vagyunk. Szeretjük magyarságunkat”.

De vérem nem különb más ember vérénél. Földem a Teremtő földje, ki szeret minden embert. Ember nem ura embernek. Ki ura és nem szolgája akar lenni népének, az nem vezetőnk, hanem ellenfelünk” – tette hozzá.

„Készüljünk egy másik útra” Aki vele tart [Orbánnal], a semmibe megy.

Mi készüljünk egy másik útra” 

– zárta gondolatait Gyurcsány Ferenc, utalva arra, hogy kész a visszatérésre.

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

A bejegyzésből kiderült, hogy a volt miniszterelnök aggódik az országért, a nácikért, csak éppen a lényegről elfelejtett beszélni, és összetévesztette Jézuskát a géppuskával!

Vajon tudja-e Gyurcsány Ferenc, kiknek a szent könyvükben van benne minden más nemzet eltaposása, leigázása? HÁNYSZOR ÉS HOL SZÓLALT FEL EZ ELLEN? Tudja-e, kik daraboltatták fel hazánkat, kik hamísították meg történelmünket? HÁNYSZOR ÉS HOL SZÓLALT FEL EZ ELLEN? Tudja-e, kik privatizálták és lopták szét az országot? HÁNYSZOR ÉS HOL SZÓLALT FEL EZ ELLEN?

Tudja-e, kik ugrasztottak össze mindenkit mindenkivel ebben az országban? HÁNYSZOR ÉS HOL SZÓLALT FEL EZ ELLEN? Ez csak azért fontos, mert ilyent sem a jogrendszerünk, sem a hagyományaink, sem a kultúránk nem ismer. Ezt a megosztó, másokon élősködő, sátáni Káin és Ábel féle életmodellt be kellett ide hozni!

Tudja-e, mi az hogy magyar? A magyar az egy életminőség, Hunor segíti Magyart, akár az élete árán is, ez a magyar modell, A MÁSOKÉRT ÉLÉS, és van egy másik, ez pedig a Káin és Ábel féle életmodell, ahol Káin megöli Ábelt a túlélésért, ez pedig a MÁSOKBÓL ÉLÉS ÉS NINCS HARMADIK!!!


PAP GÁBOR - ALAVETŐEN KÉTFÉLE EMBERI MAGATARTÁS VAN A VILÁGBAN!



Tudja-e, hogy Magyarország a Szent Korona országa, a világ végezetéig? Tudja-e, hogy a Szent Korona országához tartoznak, az elcsatolt területeken élő magyarság is? HÁNYSZOR ÉS HOL SZÓLALT FEL EZ ÜGYBEN?



Tudja-e, hogy Magyarország nem gyarmatosított, nem rabolt le egyetlen országot sem, és nem kereskedett halottak csontjain, pedig lett volna rá oka? Ez meg azért fontos, mert ma azok akarnak kioktatni erkölcsből, akik mindezt megtették. HÁNYSZOR ÉS HOL SZÓLALT FEL EZEK ELLEN?

Tudja-e, kik generálják bolygószinten a fajkeverést és milyen célból? HÁNYSZOR ÉS HOL SZÓLALT FEL EZ ELLEN? Ez meg azért fontos, mert a fajkeverés gőzerővel zajlik éppen most is az egész európai lakosság ellen


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Miért vannak egyre többen, egyre jobban, egyre kilátástalanabb helyzetben?




Civilek az összefogásért