Header Ads Widget

Miért vannak egyre többen, egyre jobban, egyre kilátástalanabb helyzetben?



Ahhoz, hogy pontosan megértsük, mi zajlik Magyarországon, ehhez vissza kell mennünk időben az alapokhoz, a problémák gyökeréhez!

Magyarország jelenleg nem egy szabad, független ország, mert egy idegen érdekeket kiszolgáló zsarnoki rendszer van érvényben, amely lehetővé teszi, hogy kiszivattyúzzák a pénzt az országból.


PÉNZÜGYI RENDSZEREINKET, TOLVAJOK NEMZEDÉKE FOSZTOGATJA!

Emberek milliárdjaitól, dollár billiókat rabolnak el évente! Egyre többet dolgozol, egyre kevesebbet érő pénzért. Mindannyiunkat virtuális rabszolgává tesznek. 




Hogy a mai napig fizetjük a hiteleket és egyre többet, ez annak köszönhető, hogy hazug volt a 1989-es  rendszerváltás és a mai napig nem volt elszámoltatás. 1989-ben meg volt rá a lehetőség, a valós változásra, csak ez nem történt meg, hogy az elvtársak mentsék a bőrüket az ország kárára (rózsadombi paktum). 

Így sem elszámoltatás, sem valós rendszerváltás nem történt, sőt az elvtársak újból hatalmi pozíciókba kerülhettek, és szétlopták és szétprivatizálták az országotA tény az, hogy a baloldal az elődjeikkel együtt már ötször vitte  csődbe az országot: 1918-1920, 1948-1956, 1957-1990, 1994-1998, 2002-2010.

A problémák ott kezdődtek Magyarországon, amikor diktatúrával, orosz segédlettel, egy illegitim rendszert hoztak létre, ami lehetővé tette, hogy idegen érdekeket kiszolgáló élősködők, hatalmat szerezhessenek, akik szétverték Magyarország alkotmányos rendjét, meghamisították történelmünket, tönkretettek mindent, ami a népünkhöz köthető, elszámoltatás nélkül. Mivel ezek a pusztítások egy illegitim rendszerrel történtek, így simán elszámoltathatók ma is, hiszen illegitim politikai elit, jogot nem alkothat!!!!


Kiknek is tartozunk, és miért is fizetjük folyamatosan a tartozásokatEz itt a legfontosabb kérdés!


 Miért fontos lehazudni történelmünket? 

A hazug történelem oktatásnak köszönhetően, sokan szinte semmit nem tudnak a múltunkról, ez is része, hogy megalázzák, kihasználják, és lerabolják a magyar embereket! Magyarországon, egy álszent, hazug, idegen érdekeket szolgáló élősködő társaság van, a médiájukkal együtt, akiknek ez az ország nem több mint egy lakópark, akik a nemzetgyűlölettől és még kitudja mitől vezérelve belülről rohasszák az országot, már több mint 100 éve. Ezek mindenütt ott vannak, ahol nem kellene, mindenkit támogatnak, amit nem kellene, és mindenkinek szurkolnak, rajongva, kárörvendő módon, ami kárt okoz az országnak, és a nemzetnek.





Magyarország most is egy rendkívül gazdag ország, csak nem mi magyarok élvezhetjük, mint egyedüli tulajdonosok ennek gyümölcsét, hanem azok akik egy illegitim rendszerrel élősködnek rajtunk. Magyarországon nem kellene nélkülöznie senkinek, nincs szükség megszorításokra!




MIÉRT FONTOS A RENDSZERVÁLTÁS?

A jelenlegi áldemokrácia amiben élünk, ez nem az embereket szolgálja, hanem a globális pénzhatalmi elitet és kiszolgáló politikusait. A háttérhatalmat kiszolgáló politikusok, meg végre fogják hajtani mindazt, amit nekik diktálnak. Erre jó példa volt az elmúlt 2 év, amikor végig hazudták, korlátozták és zsarolták az egész emberiséget, az emberi jogok sárba tiprása mellett. Ezt nem az országok vezetői találták ki! Egyszerre, globális szinten zajlottak az események!

Tehát sem az USA, sem az EU, sem a NATO vezetés, sem az őket kiszolgáló politikai elit, sem a média propagandájuk, nem az embereket szolgálja, hanem a háttérhatalmat.

A háttérhatalom célja, a káosz teremtés, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, a megosztás, a nemzetállamok felszámolása és a gazdaság tönkretétele, EZ ZAJLIK ÉPPEN MOST, hogy ezáltal az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy elfogadják az ÚJ VILÁGRENDET, vagyis a totális kontrollt és a globális diktatúrát!!

Ugyanez a háttérhatalom hozta létre az 1, 2 világháborút, és most éppen a 3-ik világháború létrehozásán fáradoznak. Ugyanez a háttérhatalom rabolta le és adósította el az egész emberiséget. 

Aki még mindig úgy gondolja, hogy vége van a káosz teremtésnek, a vírus őrületnek, a járványoknak, az oltásoknak, a zsarolásoknak, a korlátozásoknak, és az USA vagy az EU vagy a NATO vezetés megakarják őt védeni vagy menteni bármitől, az óriási tévedésben tengeti az életét. Különös tekintettel arra, hogy Klaus Schwab gyakorlatilag áldását adta, a megélhetésünk, az energiaellátásunk és az élelmiszerellátásunk elpusztítására a 4. Ipari Forradalom bevezetésének érdekében. MOST VÉLETLEN NEM EZ ZAJLIK BOLYGÓSZINTEN? És mindezt olyan háttérhatalmi elit valósítja meg a szemünk láttára, akiket nem választott meg soha senki. Részletek

Óriási  szerencsénk van a történelmi alkotmányunkkal, ami hatálytalaníthatatlan, a világon egyedülálló, és választ ad minden létező problémánkra. Éljünk alkotmányos jogainkkal és kötelességünkkel, hogy véget vessünk a  jelenlegi kifosztó, zsarnoki rendszernek, mert az alaptörvényünk közjogilag érvénytelen.






MEGOSZTÁS!