Header Ads Widget

Franciaország néhány nappal Macron újraválasztása után vezeti be a digitális személyazonosítót!



A „Digital ID Guarantee Service” (SGIN) rendeletet a Marine Le Pen felett aratott győzelme után írták alá, amely lehetővé teszi Franciaország számára, hogy „megfeleljen” az  Európai Unió digitális személyazonosítójának.

Franciaországnak a központosított digitális személyazonosító igazolvány felé való elmozdulása és a kínai típusú szociális hitelrendszer miatt aggódó emberek megfelelő ellenállása egy olyan konfliktus, amely a világ számos országában kiéleződik.

Nemrég például Nigéria 73 millió lakost blokkolt a telefonálásban, mert nem kapcsolták össze mobiltelefonjukat nemzeti digitális azonosítójukkal. 

Olaszországban egy önkormányzat most jelentette be, hogy ősszel bevezet egy puha szociális hitelpontrendszert, az első ilyen jellegű rendszert Európában.

Kanadában nem alkalmaztak ilyen szintű kényszerítő taktikát, és a tartományok tépelődnek a digitális személyazonosság bevezetésén.

Míg Alberta és Ontario már bevezette a sajátját, Saskatchewan nemrégiben elvetette a tervét, miután a polgárok körében végzett közvélemény-kutatás szerint nem akartak vele mit kezdeni. Forrás



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Aki még mindig úgy gondolja, hogy vége van a vírus őrületnek, járványoknak, a kényszernek, a zsarolásoknak, a korlátozásoknak, és az USA vagy az EU vagy a NATO vezetés megakarják őt védeni vagy menteni bármitől, az óriási tévedésben tengeti az életét. Különös tekintettel arra, hogy Klaus Schwab gyakorlatilag áldását adta, a megélhetésünk, az energiaellátásunk és az élelmiszerellátásunk elpusztítására a 4. Ipari Forradalom bevezetésének érdekében. MOST VÉLETLEN NEM EZ ZAJLIK BOLYGÓSZINTEN? És mindezt olyan háttérhatalmi elit valósítja meg a szemünk láttára, akiket nem választott meg soha senki. Részletek




MEGOSZTÁS