Header Ads Widget

A G7-ek vezetői elkötelezik magukat, hogy határozatlan ideig támogatják Ukrajnát- Vagyis támogatják azt a pusztítást, amit az USA és az EU vezetés hoztak létre.



A G7-ek vezetői elkötelezik magukat, hogy határozatlan ideig támogatják Ukrajnát – írja a Bloomberg a dokumentumtervezetre hivatkozva.

"Továbbra is nyújtunk pénzügyi, humanitárius, katonai és diplomáciai segítséget, és támogatjuk Ukrajnát, ameddig csak szükséges" - idézte az ügynökség.

A projekt szerint a G7 -országok azt is fontolgatják, hogy "a vámokból származó bevételeket Ukrajna támogatására fordítsák".

A G7 csúcstalálkozóra Németország elnökletével június 26. és 28. között kerül sor a bajorországi Elmau kastélyban . A meghívottak között Szenegál , Dél - Afrika , Argentína , India és Indonézia vezetői is jelen vannak . Volodimir Zelenszkij Ukrajna elnöke is részt vesz a találkozón videó linken keresztül .

Oroszország február 24-én különleges hadműveletet indított Ukrajnában. Vlagyimir Putyin elnök a célnak nevezte "a kijevi rezsim által nyolc éve népirtásnak kitett emberek védelmét".

RIA Novosztyi


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Az orosz-ukrán konfliktust, az USA és az EU vezetők hozták létre. Jól látható, hogy az egész emberiséget kifosztó, eladósító, gyarmatosítók, és az őket kiszolgáló globalista élősködő politikusok, a globális hazug médiájukkal karöltve, összefogtak, hogy megvalósíthassák sátáni tervüket nem csak Oroszország ellen, hanem az egész emberiség ellen, ami a nemzetállamok felszámolását, az egypólusú világrendszert, a totális kontrollt és globális diktatúrát jelenti az egész emberiség számára!!! EZ AZ USA ÉS AZ EU PROGRAMJA, aminek Oroszország még útjában áll!  MINDEN MÁS CSAK ESZKÖZ EHHEZ A PUSZTÍTÁSHOZ! A nyugati hazugságbirodalom célja nem az ukrán emberek megmentéséről szólt SOHA, hanem az USA világuralmi törekvéseiről, EZT SZOLGÁLJA A JELENLEGI UKRÁN VEZETÉS IS! Részletek


Az USA védelmi minisztérium szóvivője, John Kirby nyíltan kijelenti, hogy a jelenlegi ukrán hadsereg ereje "az Egyesült Államok és szövetségesei munkája". Az USA ezennel nyíltan elismeri, hogy náci zászlóaljakat is magában foglaló hadsereget képez ki!


https://vk.com/video644727407_456239619


"Nem csak azért vagyunk háborúban, hogy az ukránokat támogassuk. Alapvetően Oroszországgal állunk háborúban, bár némileg közvetítőn keresztül, és fontos, hogy győzzünk." - mondta. - Seth Moulton kongresszusi képviselő.


https://vk.com/video644727407_456239605


Lindsey Graham és McKain 2016-ban az ukrán csapatokat meglátogatták és világosan elmondták, hogy kinek harcolnak."A ti háborútok a mi háborunk, 2017-ben kezdjük a támadást."

https://vk.com/video644727407_456239457


George Friedman megdöbbentő beszéde az USA geopolitikai stratégiájáról (2015).



UKRÁN PUCSKORMÁNY EREDMÉNYE!

Csak 18 éven felülieknek!


https://vk.com/video644727407_456239420


AKKOR MOST KIK IS TÁMADTAK MEG KIT?


Az amerikai OAN csatorna, kemény tényekkel alátámasztott videót mutatott be Ukrajnáról! Részletek





Egy megosztással, sokat segíthetsz másoknak is!