Header Ads Widget

Az Egyesült Államok úgy döntött, hogy nagy hatótávolságú rakétavédelmi rendszerekkel látja el Ukrajnát.



Az Egyesült Államok a héten azt tervezi, hogy bejelenti, hogy közepes és nagy hatótávolságú rakétavédelmi rendszereket kíván szállítani Ukrajnának – írja a CNN az amerikai kormányzat egy tájékozott forrására hivatkozva.

A napokban Németországban tartózkodó Joe Biden amerikai elnök világossá tette, hogy az Egyesült Államok "fejlettebb rakétarendszereket és lőszereket" kíván átadni Ukrajnának .

Egy héten belül az Egyesült Államok bejelenti, hogy fejlett föld-levegő rendszereket vásárolt Ukrajna számára" - mondta a forrás.

Kijev korábban NASAMS légvédelmi rakétarendszereket kért Washingtontól. Azt ugyanakkor nem részletezte, hogy Ukrajna megkapja-e ezt a bizonyos típusú légvédelmi rendszert.

A tévécsatorna beszélgetőtársa elmondta, hogy a rakétavédelmi rendszerek mellett az Egyesült Államok valószínűleg más jellegű katonai segítségnyújtást is szándékában áll átadni Kijevnek , beleértve a lőszert és az ellenelemes radarokat.

Február 24-én Oroszország különleges hadműveletet indított Ukrajna denacizálására és demilitarizálására. Vlagyimir Putyin céljának nevezte "az emberek védelmét, akiket a kijevi rezsim nyolc éve zaklatásnak és népirtásnak volt kitéve". Amint azt a Honvédelmi Minisztérium tisztázta, az orosz hadsereg már elvégezte az első szakasz fő feladatait - jelentősen csökkentette az ukrán fegyveres erők harci potenciálját.

Az ukrán hatóságok többször is a Nyugathoz fordultak azzal a kéréssel, hogy intézkedjenek fegyverszállításról. Az Egyesült Államok , az Európai Unió és Nagy-Britannia néhány hónap alatt több tízmilliárd dollár értékű lőszert és katonai felszerelést küldött az ukrán fegyveres erőknek. 



Moszkva viszont arra figyelmeztetett, hogy a fegyver- és lőszerraktárak legitim célpontjai lesznek a szomszédos ország légierőinek. RIA Novosti



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


A támogatásokkal az a gond, hogy az orosz-ukrán konfliktust, az USA és az EU vezetők hozták létre. Egyébként meg, nem Oroszország rabolta le és adósította el az egész emberiséget, nem Oroszország akarja felszámolni a nemzetállamokat, nem Oroszország tolja az európai emberek nyakára a migránsokat(amit szintén ők hoztak létre), nem Oroszország szeretné lecsökkenteni a népesség létszámát 500 millióra, nem Oroszország rohassza le a családi modellt, és nem Oroszország hozta össze az 1,2 világháborút sem. Mindezekért a tettekért, a világuralomra törekvő, gátlástalan pénzhatalmi elit,  és az őket kiszolgáló hazug globalista politikusok a felelősek, akik szankciók nélkül bármit megtehettek!! Sőt ma ők vezetnek be szankciókat másoknak!

Jól látható, hogy az egész emberiséget kifosztó, eladósító, gyarmatosítók, és az őket kiszolgáló globalista élősködő politikusok, a globális hazug médiájukkal karöltve, összefogtak, hogy megvalósíthassák sátáni tervüket nem csak Oroszország ellen, hanem az egész emberiség ellen, ami a nemzetállamok felszámolását, az egypólusú világrendszert, a totális kontrollt és globális diktatúrát jelenti az egész emberiség számára!!! EZ AZ USA ÉS AZ EU PROGRAMJA, aminek Oroszország még útjában áll!  MINDEN MÁS CSAK ESZKÖZ EHHEZ A PUSZTÍTÁSHOZ! A nyugati hazugságbirodalom célja nem az ukrán emberek megmentéséről szólt SOHA, hanem az USA világuralmi törekvéseiről, EZT SZOLGÁLJA A JELENLEGI UKRÁN VEZETÉS IS! Részletek


Az USA védelmi minisztérium szóvivője, John Kirby nyíltan kijelenti, hogy a jelenlegi ukrán hadsereg ereje "az Egyesült Államok és szövetségesei munkája". Az USA ezennel nyíltan elismeri, hogy náci zászlóaljakat is magában foglaló hadsereget képez ki!


https://vk.com/video644727407_456239619


"Nem csak azért vagyunk háborúban, hogy az ukránokat támogassuk. Alapvetően Oroszországgal állunk háborúban, bár némileg közvetítőn keresztül, és fontos, hogy győzzünk." - mondta. - Seth Moulton kongresszusi képviselő.


https://vk.com/video644727407_456239605


Lindsey Graham és McKain 2016-ban az ukrán csapatokat meglátogatták és világosan elmondták, hogy kinek harcolnak."A ti háborútok a mi háborunk, 2017-ben kezdjük a támadást."

https://vk.com/video644727407_456239457


AKKOR MOST KIK IS TÁMADTAK MEG KIT?


Az amerikai OAN csatorna, kemény tényekkel alátámasztott videót mutatott be Ukrajnáról! Részletek