Header Ads Widget

Az augusztus 20-ra tervezett gazdatüntetés nem a holland gazdák tüntetésének esete, és még csak véletlenül sem a valós problémák felszámolásáról szól!!



Ez a tüntetés, sokkal közelebb áll egy politikai acsarkodáshoz, mint a valós problémák felszámolásához. A gazdák brutális  átveréséről szól a történet!! Magyarország valós problémája egészen más, mint amiről eddig beszámoltak a balliberális média propagandák!! 

Nem minden tüntetőcsoport akar valós változást ebben az országban! Akik valós változást akarnak, azokról mélyen hallgatnak ugyanezek a médiák, nemhogy még előre futtatják őket. Innen lehet tudni, hogy kik állnak a háttérben és mit akarnak!! Bejelentették, hogy a gazdatüntetésen a szivárvány színű PDSZ is ott lesz!! Van még kérdés? Hol volt a PDSZ, amikor a baloldal 14000 tanárt tett utcára, 467 iskolát 283 óvodát záratott be?

A gazdatüntetéssel az a gond, hogy a balliberális oldal által kezdeményezett bármilyen tüntetés és változásokra tett ígéretek, nem a valós problémák felszámolásáról szól, mert az elődjeiknek köszönhető, hogy diktatúrával, a Szovjetunió segítségével, egy illegitim rendszert hoztak létre Magyarországon, hogy kitudják szolgálni hazánkat idegen érdekeknek!!! Ez azt jelenti, hogy ma is illegitim minden tettük, mert illegitim hatalom jogot nem alkothat. Ezt minden eszközzel megpróbálják a szőnyeg alá söpörni az ország és a magyar emberek kárára, ami a valós megoldást jelentené!! Vagyis Magyarországon alkotmányos válság van, és alkotmányunk egyedülálló a bolygón, amely hatálytalaníthatatlan. Elsősorban ezt kellene helyreállítani, mert addig egy illegitim rendszer lesz, és a globális pénzhatalmi elitet fogjuk szolgálni. Nem titok, hogy a baloldal, az Egyesült Európi Unió létrehozása mellett kampányol. Tehát az USA és EU jelenlegi vezetésnek a csicskái, akik többek között a migrációs pusztításban, a családok szétverésében, és a nemzetállamok felszámolásában érdekeltek. Nem beszélve arról, hogy a jelenlegi energiaárak elszabadulása is nekik köszönhető. Tehát a balliberális oldal, egy adott problémát és az emberek nyomorát kihasználva, a felforgatást, és a káoszteremtést akarják az országban, hogy ebből politikai előnyt kovácsoljanak maguknak!!

Legutóbb éppen az Európai ügyészséghez való csatlakozással hülyítették az embereket!!! Ezt csak azok teszik, akik semmibe veszik Magyarország alkotmányát, és nem magyar érdekeket szolgálnak! Nekünk ennél sokkal hatékonyabb eszközünk van a korrupció megfékezésére, felszámolására, mint az EU bűnszervezetnek, akik szintén nem az európai embereket szolgálják, hanem a globális pénzhatalmi elitet!!

Sajnos az emberek alapvető dolgokkal nincsenek tisztában!! Például azzal, hogy még a pénz sem a miénk, amit használunk!!! Ennyire ki vagyunk szolgáltatva, a globális pénzhatalmi elitnek, hála a hazaáruló élősködőknek!! Ez a globális pénzhatalmi elit, már döntött a megélhetésünkről, az energiaellátásunkról, és most éppen az emberiség megnyomorításán és kiirtásán fáradoznak, amiről mélyen hallgat a balliberális média!! Ha tovább hülyülünk, akkor mindannyian áldozatok leszünk, egy olyan globális pénzhatalmi elitnek, akiket nem választott meg soha senki!!  

Tudni kellene azt is, hogy hogyan működik a világ amiben élünk! Az ország vezetői nem tehetnek meg akármit, kapják az utasításokat, a titkosszolgálattól és a háttérhatalomtól, hogy mit tehetnek és mit nem tehetnek, ez soha nem publikus, ezért vannak titkosítások világszerte, vagyis egy országos vezetők, szűk keretek között mozoghatnak ebben az ÁLDEMOKRÁCIÁBAN, és nem mindent tehetnek meg, még a saját országuk érdekében sem, mert megfenyegetik, lejáratják vagy kiiktatják az élők sorából. Ezt azért tehetik meg, mert a globális pénzhatalmi elit irányit mindent, már több mint 6000 éve!! Pénzügyi rendszereinket, tolvajok nemzedéke fosztogatja, akik kiszivattyúzzák a pénzt az országból!! Ez a valós problémánk, ettől kell megszabadulni!! Csak meg kell nézni, hogy kiket gyaláznak folyamatosan a globális pénzhatalmi elit által működtetett külföldi médiák és kiket futtatnak!! Ez pontosan rávilágit arra a tényre, hogy kik irányítják a világot, kik azok akik jó szolgaként engedelmeskednek, és kik azok akik kevésbé!!  

A globális pénzhatalmi elit, zsarolással, fenyegetéssel és egyéb eszközökkel, bármilyen törvényt rá tud kényszeríteni a nemzetállamokra!!  Lásd az elmúlt három évet, korlátozások, zsarolások, vírus őrület, az emberi jogok sárba tiprása, ami globális szinten zajlott, aminek közel sincs vége, még ezután jön a fekete leves. Ettől függetlenül, nálunk még semmi nem volt ahhoz képest, ami történt a nyugati országokban, ahol a rendőrség gyakorlatilag rendszeresen szétverte a tüntetőket és brutális kényszerintézkedéseket alkalmaztak!!

Itt található Magyarország minden problémájának okai!!! Minden más az emberek becsapásáról szól! A folyamatosan emelkedő árak és egyre nehezebb életkörülmények, nem érdekli azokat, akik a kiirtásunkon fáradoznak. Nekik lesz lové!! És neked? Ha nem kapjuk össze magunkat, és tovább hülyülünk, és nem élünk alkotmányos jogainkkal, akkor hamarosan az életünkkel fizetünk. Részletek



Civilek az összefogásért!