Header Ads Widget

Egy cikk azoknak, akik értik a manipulációt és a bújtatott oltáspropagandát.



Egyre többször próbálják eladni a vírusokat és az oltásokat olyan ismert személyekkel, akiket szimpatikusnak próbálnak beállítani. Íme egy ilyen:

Ellentmondásos infektológus: "Az influenza veszélyesebb, mint a Corona".

Franz Allerberger a Nemzeti Egészségügyi Hivatal infektológus főorvosaként Ausztria első Covid-szakértője volt a reflektorfényben. Aztán a maszkok és a bezárások bírálatával manőverezte ki magát. Ma úgy érzi, hogy igazolva van. Beszélgetés egy ellentmondásos figurával.

"Ön évtizedek óta dolgozik új vírusokon. Mi a Covid-19 mai szemmel nézve?

Allerberger: Nem egy gyilkos vírus. A légúti fertőzések kórokozója, amely sajnos velünk marad. És amelyek ellen a védőoltás csak korlátozott védelmet nyújt.

Hányszor oltották be?

Allerberger: Hatszor. 2021 nyarán problémák merültek fel a meglévő oltási adataimnak a zöld útlevélbe való átvitelével kapcsolatban. Ezért újra beoltattam magam. Én is minden évben beoltatom magam influenza ellen. Jobb, ha 30-60 százalékos védettséggel rendelkezünk a fertőzés ellen, mintha egyáltalán nem védekeznénk. A Covid 19 vakcinának hasonló védőhatása van. Az előre jelzett 95 százalék messze túlzó volt. Mint annyi minden más a világjárványban." Forrás


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Nem felejtünk! Hallgassátok meg, hogyan nyilatkozik Dr. Bill: Kellenek nekünk biztonsági tesztek? Úgy gondolom, hogy vesszük ezeket a dolgokat, amik gentechnikával megváltoztatott organizmusok és belenyomjuk a gyerekek karjába. Direk belelőjük a vénájukba ...

https://vk.com/video644727407_456240074