Header Ads Widget

Így fosztja ki amerikai parancsra az EU állampolgárait, a világ 27 leggyávább kormánya! Szégyen! Gyáva népnek nincs hazája!!



Az EU kormányai külön-külön, és együtt is gyávák. Nincs kivétel. Von der Leyen: az olcsó orosz gázra alapuló üzleti modell nem fog már visszatérni. Ha drága marad az energia, drága marad minden. Amit elértünk az elmúlt 10 évben, azt most elvették tőlünk, és egyetlen kormány sem merte azt mondani, hogy ÁLLJ, ELÉG! Ezt sosem fogjuk elfelejteni nekik! Vannak, akik a szankciók ellen beszéltek, de közben megszavazták a szankciókat. Mások nyíltan szankciópárti politikát folytattak, de a végén mindig ugyanaz történt: különböző retorikával kísérve minden kormány megszavazta a szankciós csomagokat.

A politikusok döntötték el, hogy hogyan működjön a gazdaság, mit szabad venni és mit nem, kivel szabad üzletelni és kivel nem. Azt is megszabnák nekünk, hogy mire gondolhatunk, de ez már nem fog menni! Sosem fogjuk támogatni az országunkat, a családunkat kifosztó szankciókat!
Ebben a politikusok által mesterségesen kreált válságban minden megbukott: az EU, a V4, a nagy európai liberalizmus, a szabadságharcos szellemiség, a demokrácia, a tolerancia, a partneri kapcsolatok, a kamu zöldpolitika, minden létező szövetség - egyedül az amcsik kaszáltak, de ők hatalmasat! Ehhez asszisztáltak a regnáló a kormányok és az általunk eltartott összes politikus. Senki sem merte kinyitni a száját, a nyelvük Biden hátsójában volt.


Matolcsy György: Új világrend van!




Putyin beszéde: nem lesznek győztesek! Akik a háború és a szankciók pártján állnak, az amerikai nagyhatalmi arrogancia vesztesei lesznek.






Így veszítheti el sok ember az ingatlanát és mindenét! Részletek