Header Ads Widget

A szakértő orvos megerősíti, hogy 50 millió amerikainak súlyos szívkárosodása lehet a COVID-19 oltás miatt



A védőoltások a covid injekciót kapó emberek legalább 2,8%-ánál szívsérülést okoznak.

Dr. Thomas Levy szerint jelenleg legalább 7 millió amerikai szívét károsítják a covid „vakcinák”. És bár ebben a pillanatban nem lehet biztosra menni – mondta –, a lehetőség határain belül van, hogy Amerikában több mint 100 millió embernek van valamilyen fokú szívkárosodása az injekciók miatt – nem szívizomgyulladás, hanem szívkárosodás, amely kimutatható lesz. troponin teszt.

Dr. Thomas Levy amerikai kardiológus és ügyvéd. Az Orthomolecular Medicine News Service közreműködő szerkesztője, és a LivOn Labs tanácsadójaként szolgál.

Steve Kirsch keddi interjújában megvitatta a tüskefehérje szívre gyakorolt hatásait. Nemrég publikált egy esszét „Szívizomgyulladás: Egykor ritka, most gyakori” címmel, amely a vita alapját képezte.

Az interjú után írt cikkében Kirsch egy másik megvitatott témát emelt ki, amely a beoltott pilóták szívkárosodása volt, amint az kiderült a Szövetségi Légiközlekedési Hivatal (FAA) irányelveinek módosításából.

2022 októberében az FAA csendben megváltoztatta a pilóták elektrokardiogram ("EKG") paramétereit, hogy alkalmazkodjanak a szívsérült emberekhez – ami arra utal, hogy a vakcina miatt rengeteg pilóta bukott meg a szűrésen.

Az FAA frissített „Útmutató a légiközlekedési orvosi vizsgálók számára” című kiadványában a normál tartományon túlra szélesítette az EKG-paramétereket – a PR max 0,2 értékről. És nem kicsit szélesítették a skálát, írta Kirsch, hanem nagyon.

Ez az Egyesült Államok kormányának hallgatólagos beismerése, hogy a covid-oltás megsértette az amerikai pilóták szívét. Nem csak néhány pilóta, írta Kirsch, sok pilóta és sok sebzés. Forrás


Steve Kirsch: Interjú Thomas Levy kardiológussal, 2023. január 17. (62 perc)