Header Ads Widget

Akik továbbra is úgy gondolják, hogy a világ urai, a médiák, az igazságot képviselik és értük vannak, azok a következő hónapokban nagyon pórul fognak járni!!



Sokkal súlyosabb a jelenlegi helyzet a bolygón, mint a vírus és oltás őrület, a gazdasági és politikai válság, a háborúk, vagy a környezetszennyezés, amivel próbálják félrevezetni és tudatlanságban tartani az egész emberiséget!!

Félelmetes látni, hogy a globális pénzhatalmi elit, és az őket kiszolgáló politikai elit, ahogyan manipulálják az egész emberiséget. Senki nem beszél az emberiséget sújtó valós problémák okairól és okozóiról. Senkit nem zavar az, hogy olyanok dönthetnek az életünkről, a jövőnkről, akiket nem választott meg soha senki. Senki nem beszél arról, hogy az egész választási rendszer és áldemokrácia az emberek brutális átveréséről szól, mert a globalista politikusok, a globális pénzhatalmi elitet szolgálják és nem az embereket. Senki nem beszél arról, hogy az emberiség megnyomorítása, pusztítása, ez egy tudatosan generált folyamat. 

Minden pusztítás hátterében, olyan entitások állnak, akik az emberiség pusztításában érdekeltek. Ez az entitás manipulálja a bolygó legfelsőbb vezetését, és rajtuk keresztül az egész emberiséget. Az ösztönlényként múködő, anyagba süllyedt emberiség, fizikai síkon akarja megoldani a problémákat, ami egy zsákutca!! Ugyanis nem veszünk tudomást arról a tényről, hogy minden létező fizikai eseményt, problémát, egy szellemi tevékenység előz meg. Ez azt jelenti, hogy amíg az okokat nem ismerjük, és nem az okokat oldjuk meg, addig soha, semmi nem lesz megoldva!! Ehhez azonban ismerni kellene az élet, az ember és a világ működését.

A világunkban zajló események ellenére úgy tűnik, hogy sokan még mindig abban a tévhitben és álomvilágban tengetik az életüket, hogy a világ urai, a médiák, az igazságot képviselik, értük vannak és őket szolgálják, miközben nem tesznek semmit a saját túlélésük érdekében!! Megdöbbentő, hogy az emberek jelentős többsége, mindent elhisz amit a médiák mondanak, és nem tesznek semmit az egyre jobban emelkedő megélhetési költségeik, és az életüket egyre jobban megnyomorító törvények ellen!! Sőt, sokan úgy gondolják, hogy nekik nincs szükségük, sem közösségre, sem tudásra, mert ők már mindent tudnak, miközben sejtelmük sincs arról, hogy éppen a tudatlanságukkal és érdektelenségükkel teszik tönkre a saját életüket.


A világunkat irányító sátánista elit, az emberiség totális megnyomorításán és pusztításán fáradoznak!


Mit kell sürgősen megtanulni és továbbadni, a saját túlélésünk érdekében?!


https://vk.com/video644727407_456240469


BIBLIAI PRÓFÉCIÁK ÉS AZ UTOLSÓ NAPOK ESEMÉNYEI!


https://vk.com/video644727407_456240417


CENZÚRAMENTES OLDAKUNK!

https://vk.com/eltitkolttudas



Civilek az összefogásért