Header Ads Widget

Trump elnök: „Teljesen eltörlöm az új világrendet - Ki fogom rúgni a nem megválasztott bürokratákat és árnyékerőket”.



Donald Trump elnök szombaton kijelentette, hogy „eltörli az Új Világrendet”, ha elnökké választják, és megígérte támogatóinak, hogy ő a „harcosuk” és „megtorlásuk”.

„2016-ban kijelentettem, hogy én vagyok a hangod. Ma, hozzáteszem, én vagyok a harcosod. Én vagyok a te igazságod. És azokért, akiket sértettek és elárultak, én vagyok az önök megtorlása” 

– jelentette ki Trump a konzervatív politikai cselekvési konferencia (CPAC) főbeszédében Washingtonban.

A Breitbart.com beszámolója szerint a 45. elnök, aki jelenleg az elsődleges mezőnyben ül mindössze két bejelentett ellenfelével, ezután ígéretet tett arra, hogy „teljesen eltörli a Deep State-et”, ami az „USA” énekeket késztette.

„Ki fogom rúgni a nem megválasztott bürokratákat és árnyékerőket, akik úgy fegyverezték fel igazságszolgáltatási rendszerünket, ahogyan korábban soha. Beteg – ezek beteg emberek. Újra visszateszem az embereket ennek az országnak az élére” 

– mondta.

A hét elején Trump közzétette legújabb politikai videóját novemberi kampánya óta. A 45. elnök „adó- és kereskedelempolitikánk átfogó Amerika-barát átalakítását” javasolta, amelynek célja az amerikai gyártás javítása és a Kínától való függőség megszüntetése.

Azt tervezi, hogy „a legtöbb külföldi termékre egyetemes alaptarifák rendszerét vezeti be”, megemelt vámokkal a valutáját leértékelő országokból származó árukra. Ezenkívül Trump a Kínával folytatott kereskedelempolitikára összpontosított.

„Visszavonjuk Kína legnagyobb kedvezményben részesített kereskedelmi státuszát, és elfogadunk egy négyéves tervet az alapvető áruk kínai importjának fokozatos megszüntetésére, az elektronikától az acélon át a gyógyszerekig” 

– mondta.

Korábban szombaton Trump nyerte meg a CPAC GOP elsődleges szalmaszavazását, 60 százalékos támogatással Ron DeSantis kormányzó (R-FL) 20 százalékát, ahogy a Fox News megjegyezte. Forrás


https://vk.com/video644727407_456240338