Header Ads Widget

Ukrán katonákat képeznek ki Magyarországon?

 

Vezérszónoklat az Országgyűlésben az ukrajnai háborúról. Toroczkai László arra kérdezett rá, hogy igaz-e, amit a szlovák védelmi miniszter állít, hogy ukrán katonákat képeznek ki Magyarországon.


https://vk.com/video644727407_456240344


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


A hazug politikusaink és az őket kiszolgáló médiák, a mai napig úgy állítják be az orosz-ukrán konfliktust, minthogyha azzal kezdődött volna ez az egész háború, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát!! 

A nyugati hazugságbirodalom célja nem az ukrán emberek megmentéséről szólt SOHA, hanem az USA világuralmi törekvéseiről, EZT SZOLGÁLJA A JELENLEGI UKRÁN VEZETÉS IS! Az USA és CSATLÓSAI évtizedeken át orosz gyűlöletet szított Ukrajnában, aminek az lett az eredménye, hogy az ukránok elkezdték gyilkolni az orosz lakosságot, hogy Oroszországot kényszerhelyzetbe hozzák, majd amikor az oroszok felléptek az ukrán náci rezsim ellen, akkor rájuk tudjanak mutogatni, mint megszállókra és agresszorokra.

A NATO EGYENLŐ USA!! A NATO  megszállta Európát a demokrácia köntösébe bújva, és nem azért, hogy bárkit megvédjen bármitől, hanem azért, hogy rátelepedhessenek Oroszország nyakára, hogy amennyiben sikerül őket kiiktatni, megvalósíthassák sátáni tervüket, ami a nemzetállamok felszámolását és az egypólusú világrendszer létrehozását, a totális kontrollt és globális diktatúrát jelenti az egész emberiség ellen!!! EZ AZ USA ÉS AZ EU PROGRAMJA, aminek Oroszország még útban van! Ehhez asszisztál az összes globalista hazaáruló politikus, akik nem a saját népüket, hanem a globális pénzhatalmi elitet szolgálják ki és céljuk belerángatni az EU tagországokat egy olyan háborúba, amihez semmi közünk.

És van még valami, nem Oroszország rabolta le és adósította el az egész emberiséget, nem Oroszország akarja felszámolni a nemzetállamokat, nem Oroszország küldi az európai emberek nyakára a migránsokat, nem Oroszország sodorta az egész emberiséget a pusztulás szélére, erkölcsi, lelki, szellemi, és anyagi szinten, és nem Oroszország teszi tönkre az Európai emberek életét gazdasági szinten sem. Részletek