Header Ads Widget

A Pfizer nem tudja befejezni a sajtótájékoztatót, mert a szóvivők folyamatosan összeesnek – terjed a The Babylon Bee szatirikus videója



A Pfizer és más Big Pharma cégek milliárdos nyereségre tettek szert a COVID-oltásokkal az elmúlt három évben, miközben elutasítják a mellékhatásokkal kapcsolatos hiteles aggodalmakat.

Világszerte az emberek, különösen a fiatalok, hirtelen összeestek és meghaltak az oltás beadása után. A vállalati média és a Big Pharma azonban figyelmen kívül hagyja ezt.

A Babylon Bee úgy döntött, hogy a Pfizer ellen fordítja az asztalokat a csütörtökön megjelent paródiavideóban. A jelenetek azt mutatják, hogy a Pfizer szóvivői többször is összetörtek egy sajtótájékoztatón.

A videó azzal kezdődik, hogy a Pfizer "Pat Farabi" szóvivője "nevetségesnek" nevezi a COVID-oltás mellékhatásaira vonatkozó állításokat, és azt mondja, hogy az embereknek "nézniük kell a tudományt".

Ezután megpróbálja elmondani, hogy négyszer beoltották, de hirtelen összeesik, mielőtt befejezné utolsó szavát.

A szóvivő ezután megragadja a mikrofont, hogy abbahagyja a nyilatkozatát. Majd azt állítja, hogy az oltások mellékhatásaira vonatkozó állítások „jobboldali összeesküvés, amelyet a MAGA republikánusai, gyűlöletcsoportok és valószínűleg Oroszország támogat.

Ezután megpróbálja azt mondani: "Beoltatnánk 7 milliárd embert, ha bármilyen mellékhatása lenne?" de hirtelen összeesik, mint "Farabi", mielőtt befejezi utolsó szavát.

Egy másik beszélő a mikrofonhoz lép, és befejezi a gondolatát. A beszélőhöz hasonlóan neki sem sikerül befejeznie az utolsó szavát, mielőtt összeesne.


https://vk.com/video644727407_456240343