Header Ads Widget

2018 óta! Az Egyesült Államokban már beoltják a sertéseket mRNS-oltással. Thomas Renz ügyvéd arra figyelmeztet, hogy a tehenek és a csirkék lesznek a következők.


2018 óta! Az Egyesült Államokban már beoltják a sertéseket mRNS-oltással. Thomas Renz ügyvéd és aktivista arra figyelmeztet, hogy a tehenek és a csirkék lesznek a következők. A Merck vakcinagyártó mRNS vakcinát fejlesztett ki sertések számára, amelyet 2018 óta használnak.

"Megerősítettük, hogy ez az mRNS anyag az élelmiszerben van. Tudjuk, hogy a Mercknek van egy Sequivity nevű terméke. 2018 óta fecskendeznek mRNS-t sertésbe” – mondta Renz a Real America's Voice-nak. Láthatod, hogy mindent jó előre elterveztek az USA-ban a Corona előtt!



Tudjuk, hogy képesek úgynevezett átvihető mRNS-t előállítani. Ezt a cuccot betehetik egy állatba, hogy átadják az embernek, aki lenyeli, majd beoltják, folytatta Renz.

Ha nem állunk ellen, mindazokat, akik vehemensen ellenzik az mRNS-oltásokat, továbbra is élelmiszerrel oltják be - mondta az ügyvéd.

A madárinfluenza elleni mRNS-vakcinák is folyamatban vannak.

Korábban egy Naomi Wolf újságírónak adott interjúban Renz azt mondta, hogy a kormányzati dokumentumok azt mutatják, hogy ez már legalább 20 éve folyamatban van. "Dokumentumokkal rendelkezem az [Egyesült Államok Egészségügyi Intézete] NIH-től 2002-ből a vakcinák élelmiszerekbe történő integrálásáról" - mondta. "Azon dolgoznak, hogy vakcinákat építsenek be az élelmiszereinkbe. Legalább két évtizede dolgoznak ezen." Tovább