Header Ads Widget

A Covid vakcina akár 2,5 évtizeddel is megrövidíti az ember életét, állítja a CDC!



A Covid-19 vakcina hosszú távú következményeit most ismerik fel... Egy évvel ezelőtt a kétszer oltott ausztrálok 10,72-szer nagyobb valószínűséggel fertőződtek meg az omikronnal, mint a be nem oltott ausztrálok. Most az esélyek 20-szor nagyobbak és 35-ször nagyobbak a háromszor oltott emberek esetében, az NSW Health legfrissebb statisztikái szerint (lásd alább).

A Cleveland Klinika legfrissebb adatai és Josh Stirling, a Insurance Collaboration to Save Lives alapítója és korábbi No. 1 biztosítási elemző által elemzett legfrissebb amerikai adatok valóban aggasztó tendenciát mutatnak.

Az egyes vakcinaadagok által okozott egészségkárosodás idővel nem csökken. Ez a végtelenségig folytatódik.

Valójában a CDC adatai az összes okból bekövetkező halálozásról azt mutatják, hogy minden vakcinaadag 2022% -kal növeli a halálozást 7-ben, összehasonlítva a 2021-es halálozással.

Tehát ha 5 adagot kapott, a halálozás esélye 2022-ben 35% -kal magasabb volt, mint 2021-ben. Ha csak egy adagot kapott, 2022% -kal nagyobb valószínűséggel halt meg 7-ben, mint 2021-ben. Ha nincs beoltva, a halálozás esélye 2022-ben nem nagyobb, mint 2021-ben.

A Clevelandi Klinika adatai

Itt vannak a Covid-fertőzések aránya 98 első 2022 napjától szeptember 12-ig, amikor a bivalens vakcinát először kínálták a Cleveland Clinic személyzetének. Az oltás nem volt kötelező. Ez önkéntes volt.



Így 12. szeptember 2022-ig 6199 alkalmazott nem volt beoltva, 2359 egyszeri oltást, 13804 dupla, 20798 hármas és 3538 négyszeres vagy ötszörös oltást kapott a Wuhan Hu1 referenciavírus ellen kifejlesztett eredeti vakcinával, amelyet NEM ember izolált, hanem számítógépen generált.

A fent ábrázolt tanulmány eredményei azt mutatják, hogy minél több adagot kap az eredeti vakcinából, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy elkapja a Covidot. Más szóval, az eredeti Covid-vakcina nemcsak hatástalan az omikron ellen. Még antihatékony is.

Tehát ez nem vakcina a jelenlegi Covid-törzs ellen. Ez egy oltásellenes. Dózisfüggő módon károsítja az immunrendszert. Minél több oltást kapott, annál nagyobb kárt okozott az immunrendszerében.

A szerző ezt először a PHE oltásfelügyeleti jelentésekben fedezte fel, és októberben közzétette eredményeit magán a PHE-n, valamint a honlapon és a The Expose-ban.

A tudomány" című könyvet most a Clevelandi Klinika is megerősítette. A genetikai vakcinák károsítják az immunrendszert, és nem kevésbé, hanem valószínűbbé teszik a Covid-fertőzést.

És nem csak, hogy szörnyű mellékhatásaik vannak a szív- és érrendszeri, neurológiai és reproduktív rendszerekre is.

Ezek nem kevesebbek, mint a kötelező progresszív eutanázia.

A CDC összes okból bekövetkező halálozási adatai azt mutatják, hogy a beoltott személy halálának valószínűsége évente 7% -kal nő oltásonként évente. Ez egy lassan ható genetikai méreg.

Ha az emberek felépülnének az első oltásból, annak nem lenne pontosan ugyanaz a hatása, mint az ötödik oltásnak (nevezetesen a halálozás 7% -os növekedése). Ez a hosszú távú probléma. Az emberek nem térnek vissza az oltások által okozott károkból, megnövekedett halálozás formájában.

Tehát 2021-et alapul véve egy öt oltással rendelkező személy 2031% -kal nagyobb valószínűséggel hal meg 350-ben, 2041% -kal 700-ben és 2051% -kal nagyobb valószínűséggel hal meg 1050-ben, mint egy oltatlan személy. Olyan, mint a kamatos kamat.

Ezen eredmény alapján egy 30 éves férfi várható élettartamának elvesztését a következőképpen számolhatjuk ki... Egy 30 éves oltatlan férfi várható élettartama az Egyesült Királyságban körülbelül 80 év. Ezért további 50 évre számíthat.

Statisztikailag életkorának fele 80 évesen halott. Egy 30 éves, ötször beoltott férfi várható élettartama az Egyesült Királyságban 56 év. Feltéve, hogy az Egyesült Királyságban a férfiak ugyanúgy reagálnak az oltásokra, mint az Egyesült Államokban élő emberek. Alternatív megoldásként a 30 éves amerikai férfiak, akiket ötször oltottak be, szintén elvesztették 24 éves várható élettartamukat.

Az Egyesült Királyságban várható élettartamra vonatkozó adatok a Statisztától származnak. Az alábbi táblázatban hozzáadjuk az oltásonkénti és éves további 7%-os halálozást a 2. oszlopban az Egyesült Királyságra vonatkozóan megadott 2020-as értékekhez. Egy 5 éves időszak alatt tehát a várható halálozás átlagos növekedése.

(0% + 35%)/2 = 17,5% oltás esetén

(0% + 70%)/2 = 35% két oltás esetén

(0% + 105%)/2 = 52,5% három oltás esetén

(0% + 140%)/2 = 70% négy oltás esetén

(0% + 175%)/2 = 87,5% öt oltás esetén



1 oltás megfosztja a 30 éves férfit 13 évtől

2 fecskendő 30 éves férfiakat rabol el

3 oltás megfosztja a 30 éves férfiakat 20 évtől

4 oltás megfosztja a 30 éves férfiakat 23 évtől

5 oltás megfosztja a 30 éves férfiakat 24 évtől

Ez az ár, amit fizetsz, ha bízol az NHS-ben, a kormányban, a BBC-ben és a mainstream médiában.


Ez az, amit az olyan média, mint az Expose megpróbált megakadályozni. NSW oltási állapot 7. január 2023-én

Az ausztráliai Új-Dél-Wales lakossága 2022-ben több mint 6 505 883 lakos volt. Az oltási státusz a következő...


Az NSW Australia kórházi és intenzív terápiás felvételekre vonatkozó adatai 6 utolsó 2022 hetében az immunrendszer dózisfüggő pusztulását mutatják

https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Pages/weekly-reports.aspx

https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221231.pdfhttps://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221217.pdf

https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221210.pdf

https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221203.pdf

https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221126.pdf https://www.health.nsw.gov.au/Infectious/covid-19/Documents/weekly-covid-overview-20221119.pdf

NSW Covid ICU felvétel 2022 november 19-től december 31-ig.







NSW Covid kórházi felvétel 2022 november 19-től december 31-ig.




Bizonyíték van arra, hogy a vakcina által közvetített tüskefehérjék elpusztítják az immunrendszert. Ausztráliában a kórházi felvételek ugyanazt a mintát követik, mint a clevelandi fertőzési arányok. Minél több oltást kap, annál gyengébb lesz az immunrendszere. És ez vonatkozik a terápia céljára! A fenti diagramok NEM fedik le a mellékhatásokat.

Következtetés

Az NSW lakossága Ausztráliában 6 és fél millió ember. Ők egy nagyon oltott csoport. Az ausztrál kormány 6 utolsó 2022 hetére vonatkozó adatainak áttekintése azt mutatja, hogy:

Azok, akik 1 vagy 2 adag vakcinával rendelkeznek, 20-szor nagyobb valószínűséggel kerülnek kórházba Coviddal, mint azok, akik nem rendelkeznek oltási adagokkal.

A 3, 4 vagy több adaggal rendelkezők 35-ször nagyobb valószínűséggel kerülnek kórházba Coviddal, mint azok, akik nem vettek be adagokat.

Azok, akik nincsenek beoltva, 100% -ban védettek attól, hogy intenzív osztályra kelljen menniük. Egy oltással 6 a 100 000-hez esély van arra, hogy intenzív osztályra kerüljön.

A vakcinák nem biztonságosak és rendkívül hatástalanok.

A Covid vakcina fenntarthatatlan nyomást gyakorol a kórházakra és az intenzív osztályokra NSW-ben és következésképpen szerte a világon.

Az NHS az Egyesült Királyságban megsemmisül, ha az oltásokat nem tiltják be azonnal. Lehet, hogy már túl késő.

A vakcinák megakadályozzák a nyájimmunitást. A nyájimmunitás soha nem érhető el a beoltottak körében. Az oltatlanok esetében már elérték.

A járvány elhúzódása teljes mértékben az oltásellenességnek köszönhető.

Amikor legutóbb 2021 utolsó hat hetének adatait néztem NSW-ben, a kétszer oltott embereknél 2,18-szor nagyobb valószínűséggel alakult ki az omikron, mint azoknál, akiket nem oltottak be.

Ma, 12 hónappal később, 6 utolsó 2022 hetében a legújabb variáns megfertőződésének valószínűsége nem 2,18-szoros, hanem 20-szor nagyobb a kétszer beoltottak körében. És a hármas oltottak között a valószínűség 35-ször nagyobb!

Tehát ott van az immunrendszer pusztulása, amit 2021 októberében megjósoltam. Ott van a vakcina által közvetített progresszív AIDS. Ezek abszurd számok a Monty Python stílusában. Tudomásom szerint az ausztrál kormány most abbahagyja a kórházi adatok oltási státusz szerinti osztályozását.

Ez azt jelenti, hogy homokba kell dugnod a fejed. Teljesen. Túl késő. A macska ki van a zsákból. Ezek a számok gyorsuló immunológiai katasztrófát jelentenek.

Az általunk elemzett adatok arra a betegségre vonatkoznak, amelytől a vakcináknak meg kellene védeniük minket (Covid-19). Nem foglalkoznak a genetikai oltások szív- és érrendszeri, neurológiai, immunológiai, reprodukciós és szisztémás mellékhatásaival, amelyek további kórházi kezelésekhez vezetnek.

Egészségügyi rendszerünk irányítását a gyógyszeripar kezébe adtuk, ők pedig tönkretették ezeket a szolgáltatásokat. Eljön a nap, ha még nem jött el, amikor kórházainkban a betegek 50% -a oltás okozta patológiában szenved.

Aztán felmerül a kérdés, hogy az oltás áldozatain kívül hányan szenvednek a Big Pharma által közvetített betegségekben, amelyek más nagy gyógyszeripari "gyógyszerekből" származnak.

A világ teljes egészségügyi rendszerének hitelessége és életképessége ezért teljes mértékben a genetikai védőoltások azonnali megszüntetésétől függ. Forrás


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


A világunkat irányító sátánista elit, az emberiség totális megnyomorításán és pusztításán fáradoznak!


CENZÚRAMENTES OLDAKUNK!

https://vk.com/eltitkolttudas