Header Ads Widget

Kirakatemberek, akiket felemelt majd eldobott a baloldal.


Apáti Bence a mai műsorban a mostani erőszakos baloldali tüntetéshullám apropóján feleleveníti az elmúlt 13 év baloldal által használt és eldobott sztárjaira. Bence elmondja, hogy futószalagon, megszokott séma mentén gyártják az újabb és újabb gyerek, kamasz és felnőtt sztárokat, akiket jól kihasználnak, kifacsarnak, az meg hogy mi lesz életükkel senkit sem érdekel. Hogy Hont Andrást idézzük. Beszél a mostani tüntetéshullám új sztárjáról Pankotai Liliről, aki máris a lejáratódott balliberális politikusok legkedveltebb biodíszlete.



Ez az egész tüntikézés és cirkusz, ami zajlik Magyarországon, ez nem a valós problémák felszámolásáról szól, hanem a káoszteremtésről, a felforgatásról és az emberek brutális átveréséről!!

A külföldről pénzelt, háborúpárti, globalista, balliberális tüntetéseket szervezők, a legnagyobb kiszolgálói annak a globális pénzhatalmi elitnek, akik éppen az emberiség megnyomorításán fáradoznak, akiknek céljuk, a migrációs pusztítás, a nemzetállamok felszámolása, a családok szétverése.

Ezek a nagyszerű honfitársaink, mindenütt ott vannak ahol nem kellene, mindenkit támogatnak, amit nem kellene, és mindenkinek szurkolnak, ami kárt okoz az országnak, és a nemzetnek. Részletek