Header Ads Widget

Franciaországban több nagyvárosban is tüntetnek, fosztogatnak, gyújtogatnak. Ki az, akit a rendőrök lelőttek? Valóban a rendőri rasszizmus az ok?


Franciaországban kitört a migránslázadás. Több nagyvárosban is tüntetnek, fosztogatnak, gyújtogatnak? De mi is történik pontosan? Miért most? Ki az, akit a rendőrök lelőttek? Ki az a Nahel M? Valóban a rendőri rasszizmus az ok? Nem inkább a migráció? Mit tehetünk mi, magyarok? Miért beszél mindenki migránslázadásról? 



 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


LOPAKODÓ NÉPIRTÁS EURÓPA NÉPEI ELLEN - COUDENHOVE-KALERGI TERV. A tömeges bevándorlás egy olyan jelenség, melynek kiváltó okait a mai napig ügyesen kendőzi el a multikulturalista propaganda, mely azt – tévesen – elkerülhetetlen történelmi folyamatnak állítja be. Ezen cikk célja az, hogy rámutasson a harmadik világbeli bevándorlás mesterségesen előidézett voltára, melyet sokan a modern világ, a társadalmi “fejlődés” elkerülhetetlen velejárójaként akarnak láttatni, ez a folyamat valójában több évtizedes, tudatos tervezés eredménye, hogy kontinensünk arculata végleg megsemmisüljön. Részletek