Header Ads Widget

A Pentagon nyilvánosságra hozza a titkosítás alól feloldott UFO fotókat, videókat és jelentéseket az új weboldalon.



A Pentagon szóvivője az új webhelyet "egyablakos ügyintézésnek" nevezi, ahol nyilvánosan elérhető információkat talál az azonosítatlan rendellenes jelenségekről (UAP)

A Pentagon csütörtökön bejelentette, hogy új weboldalt indít az All-Domain Anomaly Resolution Office-szal (AARO), amely a nyilvánosság számára feloldott információkat fog szolgáltatni az UFO-król, vagy amit a kormány azonosítatlan rendellenes jelenségeknek (UAP) nevez.

A Pentagon szóvivője, Patrick Ryder dandártábornok egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy az új weboldal információkat fog nyújtani a nyilvánosság számára, beleértve a megoldott UAP-ügyekkel kapcsolatos videókat és fényképeket, amint feloldják a titkosítást és jóváhagyják a nyilvánosságra hozatalt.

A tábornok szerint további információk állnak majd rendelkezésre, többek között jelentések, trendek és egy gyakran ismételt kérdések rész, valamint linkek hivatalos jelentésekhez, átiratokhoz, sajtóközleményekhez és egyéb forrásokhoz, amelyeket a nyilvánosság hasznosnak találhat.

A TÖRVÉNYHOZÓK AZÉRT HARCOLNAK, HOGY FELFEDJÉK AZ ÁLLÍTÓLAGOS TITKOS UFO PROGRAM RÉSZLETEIT

"A minisztérium elkötelezett az átláthatóság mellett az amerikai néppel az AARO UAP-okkal kapcsolatos munkájában" - mondta Ryder.

Hozzátette, hogy az oldal "egyablakos" információs pontként fog szolgálni, és az AARO rendszeresen frissíti a weboldalt a legfrissebb megállapításaival, amikor az új információk megtekinthetők a nyilvánosság számára.

Az új honlap az aaro.mil címen érhető el

AZ IDEGENEK "RÉGÓTA VANNAK A FÖLDÖN": A STANFORD PROFESSZORA

A bejelentés mindössze néhány nappal azután történt, hogy a Kongresszus hat tagja részleteket követelt a hírszerző közösségtől az állítólagos titkos programokról, amelyek visszaszerezték az összeomlott UFO-kat és visszafejtették a technológiát.

David Grusch, az UFO informátora mindkét programra utalt eskü alatt tett nyilatkozataiban a július 26-i Képviselőház Felügyeleti Bizottságának meghallgatásán, amely rávilágított az UFO-k / UAP-ok körüli állítólagos kormányzati titoktartásra.

Grusch tartózkodott attól, hogy további részleteket közöljön a nyilvános meghallgatáson az ellene indított nyílt megtorlási eljárás miatt.

NASA UFO MEGHALLGATÁS: SOK ÉSZLELÉS SZOKATLAN TEVÉKENYSÉGET MUTATOTT, "NEM KÖNNYEN ÉRTHETŐ"


David Grusch, a Nemzeti Felderítő Hivatal korábbi képviselője a védelmi minisztérium azonosítatlan légi jelenségekkel foglalkozó munkacsoportjában tanúskodik a képviselőház nemzetbiztonsági, határ- és külügyi felügyeleti és elszámoltathatósági albizottságának meghallgatásán Washingtonban 26. július 2023-án. (Tom Williams / CQ-Roll Call, Inc via Getty Images / File)


A Kongresszus hat tagja írta alá az augusztus 21-i levelet Thomas Monheim főfelügyelőnek: Tim Burchett (R-Tenn.), Jared Moskowitz (D-Fla.), Anna Paulina Luna (R-Fla.), Nancy Mace (R-S.C.), Eric Burlison (R-Mo.) és Andy Ogles (R-Tenn).

Grusch a meghallgatás során azt vallotta, hogy ismer olyan kollégákat, akik megsérültek az UFO technológia visszafejtése közben, és azt mondta, hogy a kormány "abszolút" rendelkezik "nem emberi eredetű" UFO technológiával és "biológiai anyagokkal" az 1930-as évek óta, és ismeri a pontos helyszíneket, ahol fogva tartják őket.

Grusch a meghallgatáson azt mondta, hogy titkos körülmények között tud konkrétumokkal szolgálni.


Grusch egyike volt annak a három kulcsfigurának, akik tanúskodtak a július 26-i meghallgatáson, amely első kézből származó beszámolókat tartalmazott Ryan Graves és David Fravor kitüntetett katonai pilótáktól, akik szemtanúi voltak – és Fravor esetében alkalmazták – az UAP-okat a levegőben.

Fravor, a Fekete Ászok nyugalmazott osztagvezetője, aki 18 évig szolgált haditengerészeti pilótaként, egy 2004-es kiképzési küldetés során észrevette a "Tic Tac UFO" néven ismertté vált eseményt.


 KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK 


A világ nagyhatalmainak szembesülniük kellett azzal a ténnyel, hogy nem vagyunk egyedül és figyelnek bennünket és mivel számunkra felfoghatatlan technikával és képességekkel rendelkeznek, ezért a világ vezetői úgy döntöttek eltitkolnak minden velük kapcsolatos információt!