Header Ads Widget

Bumm. ⚡️ A CIA egyik vezető beosztású tisztje azt állítja, hogy a CIA megpróbált lefizetni hat elemzőt, hogy megváltoztassák álláspontjukat A COVID-19 eredetéről.



A CIA egyik vezető beosztású tisztje most azt állítja, hogy az ügynökség, a CIA megpróbált lefizetni hat elemzőt, hogy megváltoztassák álláspontjukat a COVID-19 eredetéről. A bejelentő szerint a hat tiszt arra a következtetésre jutott, hogy a vírus valószínűleg a vuhani laboratóriumból származik, mert annyira nyilvánvaló volt.

De a CIA állítólag készpénzt ajánlott fel nekik, hogy megváltoztassák a következtetésüket, és azt mondják, hogy a denevérektől, a pángolinoktól származik.

Hatékonyan megvesztegetni akarják ezeket az elemzőket, hogy megváltoztassák megállapításaikat. Ma mindez kiderült, és tanúvallomást tettek a Házbizottságnak.

A kérdés tehát az, hogy a CIA miért tenné ezt? Rich McCormick kongresszusi képviselő a Coronavirus Origins Committee tagja és egyben orvos is, és most csatlakozik hozzám... Ez hihetetlen. Megértem, miért akarja Fauci eltitkolni az igazságot, hogy lássa, segít a vírus létrehozásában azzal, hogy fizet érte. De miért tenné ezt a CIA?

(Gépi fordítás) Szóval utálok összeesküvés-elmélet hívei lenni, és nem is vagyok az. De amikor olyan sok a tűz, amikor hat embert lát, hétből hat valóban jól dönt eleinte, akárcsak más tudósok esetében, akikről később kiderült, hogy adományt adott nekik.

És egy hirtelen váltás ott van, rengeteg van 72 órán belül. Jelenleg nem tudjuk mindenkinek a nevét, de majd megtudjuk. Kutatást végzünk. Tudja meg, ki kapott bónuszt, és mi történt pontosan.

Mi volt a motiváció a CIA ezen működéséhez? Szóval lesz néhány idézés. Lesz még néhány kutatás, de alig várjuk, hogy megkapjuk a mídert, mert pontosan erről beszélünk, amikor politikai motiváció miatt figyelmen kívül hagyják a tudományos bizonyítékokat.

Ez olyan összeesküvés, ahogy van.

Nem viccelek. Igen, emlékszel, hogy Fauci, az egészségügyi intézmény többi tagja megesküdött, hogy ez a vírus természetesen előfordul. Emlékeztessük az embereket.

A bizonyítékok határozottan rámutatnak arra, hogy ez egy vírus denevérről állatfajra az emberre történő átugrásának természetes előfordulása.

Még mindig azt gondolom, hogy a legvalószínűbb magyarázat az, hogy ez egy gazdadenevértől származó természetes átvitel volt, talán valami más az emberek között.

Természetes jelenség az állati tározótól az emberig.

Tudod, képzeld el, hogy vannak emberek, akik mindent elhisznek, amit a kormány mond. Úgy értem, hallottuk, tudod, olyan felháborító volt hallgatni őket.

És mégis egységes volt a médiától és mindenki mástól. Annyi hazugság a járvány idején. És akkor megtudja ezt a CIA-ról.

És ami annyira aggasztó számomra, hogy összeesküvés-elméletekkel dobálják fel őket. Úgy értem, hogy jelenleg milliószámra gyártják az összeesküvés-elméletek híveit, mert folyamatosan elkapják őket, hogy nagyon-nagyon fontos dolgokról hazudnak.

És az összeesküvés-elmélet onnan származik, amikor a kormány hazudik a népének, innen erednek az összeesküvés-elméletek, mert elégszer elkapja őket, és nem bízik semmiben, amit mondanak.

Erről hazudnak. Mit hazudnak még? Gondold át, mit tettek. Cenzúrázták az orvosokat. Megfenyegették az orvosokat. Holnap lesz meghallgatásuk erről.

További dolgokat csináltak, ahol alapvetően kitalálták, hol találják meg ezt a vírust, hogyan kezelik azt, ahol a vakcinák hatnak.

Rengeteg információ van arról, hogy most már nem fogunk bízni a kormányban vagy a CDC-ben.

Igen, azt mondom. Szeretnék még egyet játszani. Csak egy pillanatot szeretnék itt játszani. Ez ma korábban történt. Menjünk előre, és játsszuk ki, srácok.

Mennyi pénzt fordított az USAID erre a vuhani munkára és Ralph Barrett munkatársukra az Észak-Karolinai Egyetemen, hogy létrehozzák a halálosabb fegyverekkel ellátott koronavírusok összegyűjtését és előállítását.

Tehát mindenekelőtt visszautasítom az implicit vádat ebben a kérdésben. Biztosan azt akarja mondani, hogy egyetlen USAID-pénz sem ment rossz válaszra?

Menj tovább. Kérlek mondd el. Tudod? Ezt állítod? Nem, azt mondom, hogy szívesen fogadok kérdéseket a jelenlévőktől.

Szívesen válaszolok nekik. Nagyra értékelem, hogy minden emberrel ebben a teremben tisztelettel bánnak, beleértve magamat is.

Tudod, újra megpróbáljuk kideríteni, ez ugyanaz. Úgy értem, ez olyan, mintha a pénzünkből mennyit mentünk el a vírus létrehozásának finanszírozására, miután három évig hazudtak nekünk, és még mindig nem tudnak leülni és egyenes választ adni.

Ezért titkolják ezt. Szerintem teljesen zavarban vannak. Nem akarják, hogy megtudjuk az igazságot. És most nyilvánosan bizalmatlanok vagyunk az orvostudományban mindennel szemben, egészségügyi és felügyeleti kormányt csinálnak.

Amerikában egyébként is kialakult egy beépített bizalmatlanság a kormányzattal szemben országunk megalakulásától fogva, de látni ezt a keresztezést az orvostudományban a CDC-vel és azokkal az emberekkel, akiknek tisztességesnek kell lenniük, és az isten szerelmére, a CIA-ról.



https://vk.com/video644727407_456240827