Header Ads Widget

Dr. David Martin WHO-t leleplező előadása az EP-ben. A WHO-t a szponzorok üzleti érdekei vezérlik, nem az emberek egészségének védelme!



A WHO-ból ki kell lépnünk, mielőtt ennek a világot súlyosan fenyegető bűnszervezetnek a rabszolgáivá tennének mindnyájunkat, választott vezetőinkkel együtt!

Egy kis létszámú, bűnöző ipari összeesküvő csoport hazudik az embereknek több mint 100 éve , alárendelve a Föld népességét saját profitérdekeinek, miközben az emberiség nagy részét elszegényíti és megöli. Az ENSZ szervezeteként létrehozott WHO alapokmánya igazolja az ártó szándékot: vezetőinek mentességet biztosít a letartóztatás, és fogva tartás, de mindenféle jogi eljárás alól, holott egy elvileg civil szervezettről van szó! Ezért mentesült a felelősségre vonás alól a hazájában terrorizmussal és népirtással vádolt Tedros, és így mentesülnek a politikusok is a tetteik és szavazataik, döntéseik következményei miatti büntethetőség alól. 

A WHO alapítója egy német tudós, akit a Rockefeller Alapítvány nevezett ki, aki a népességszabályozást tette egyik fő céljává az eugenista ideológiát követő globalista szervezetnek. A WHO-t több mint 80%- ban az a Bill Gates támogatja, aki érdekelt a genetikai mRNS vakcinákat gyártó gyógyszermultikban is részvényekkel és finanszírozásban. A koronavírus járvány biológiai hadviselés volt a népességcsökkentés érdekében, a WHO és az amerikai kormány segédletével. A DARPA 2005 ben tartott konferenciáján az egyik prezentáció a „szintetikus koronavírusok bio-manipulációs hadászati célú előállításának technológiájáról” szólt! A „járvány” előtt a WHO 2019 ben egy szimulációt szervezett egy „halálos koronavírus világjárvány” esetére, majd nem sokkal utána bejelentették az első eseteket és az emberiség elleni hadművelet elkezdődött, ami óriási profitot hozott a gyengélkedő gyógyszercégeknek, és a lezárásokkal csődbe juttatott kisvállalkozások kárán a globális ellátóláncoknak is! A cél a hatékony kezelések, és hatóanyagok kizárásával a halálokozás volt! 

A félelemkeltés része volt a maszkolás is, mert az embereket csak így tudták a vírus terjedése ellen hatástalan, ámde életveszélyes kísérleti vakcinák elfogadására kényszeríteni. A Pfizer 100 milliárd dolláros hasznot húzott, Fauci és a NIH 400 milliós jutalékot kapott a profitból. Ursula von der Leyen, akinek férje a Pfizerhez kötődik, sms-ekben kötötte az üzleteket a vakcinákra, de büntetlenül megúszta. A WHO-val ezért nemszerződést kell kötni, hanem felszámolni, mint bűnszövetkezetet és felelősségre vonni az elkövetőket!



Egy háromlépcsős nemzetközi jogi álcába bújtatott módszerrel az ENSZ égisze alatt fokozatosan próbálják a nemzetállamok szuverenitását elvenni, és az embereket kiszolgáltatni a Big Pharma oltásterrorjának – jelentette ki az Ultrahang műsorában Szakács Árpád, Dúró Dóra, az országgyűlés alelnökének főtanácsadója. Hozzátette: ennek első állomása a 2023. szeptember 20-22. közötti ENSZ közgyűlés elé terjesztett, és Magyarország részéről támogatott úgynevezett PPPR (Pandemic prevention, preparedness and response) dokumentum.

„Ez egy olyan politikai nyilatkozat, amely nemcsak elvi hozzájárulás egészségügyi vonalon a szuverenitási jogkörök elvételéhez, hanem nyílt deklarálása annak, hogy hamarosan újabb világjárványok lesznek, amit kizárólag oltási programokkal akarnak megfékezni, és a WHO útmutatásai szerint járnak el” – mondta Szakács Árpád. Kifejtette: erről a magyar médiában egyetlen szó sem jelent meg, pedig a WHO oldalán már június 3-án olvasható volt a tervezet. Szerinte az a dokumentum, amit a magyar emberek tudta, tájékoztatása nélkül aláírtak, egy atomtámadással felérő csapás az emberi szabadság ellen. Ez nyitja meg az utat a következő szinthez, a WHO egészségügyi szabályzatának (IHR) elfogadásához, majd pandémiaszerződésnek nevezett aktussal zárják le az eljárást.

Szakács Árpád részleteket ismertetve felhívta a figyelmet arra, hogy az IHR-módosítások a legveszélyesebbek, ebben van lefektetve a jövőbeli kényszeroltás programja, a vakcinaútlevél terve, a digitális megfigyelés diktatúrája és a cenzúra megkövetelése az államok részéről. A főtanácsadó hangsúlyozta: ha sikerrel járnak, a kormány egy olyan szervezetnek szolgáltatja ki a magyar állampolgárokat, amelyik kénye-kedve szerint és a finanszírozóinak, a Bill Gates-féle vakcinagyártók érdekei alapján bármit megtehetnek az itt élőkkel.

A WHO tervével kapcsolatban a Mi Hazánk Mozgalom Stop WHO! címmel országos tájékoztató kampányt és aláírásgyűjtést indított.