Header Ads Widget

Akik a Földet irányítják, azoknak hamarosan már nem lesz szükségük az emberi fajra. Az embereket mesterséges intelligenciával rendelkező robotok váltják fel.



A 2030-as Great Reset-tel az emberiség véget ér, az embereket mesterséges intelligenciával rendelkező robotok váltják fel, olyan "emberek", akik nem esznek, nem isznak, nem betegszenek meg, engedelmeskednek, és nem kapnak pénzt a szolgáltatásaikért.

Vajon mi lesz azokkal az emberekkel, akik hamarosan fölöslegessé válnak a legkülönbözőbb munkaterületeken, akiket a jövőben a robotok fognak felváltani? Itt jön képbe az alapjövedelem, olyan feltételekkel és totális kontroll mellett, ami megpecsételi ennek az emberiségnek a jövőjét, a szabadságát, és egyáltalán a túlélését. A pénzhatalmi elitet kiszolgáló globalista balliberális politikusok, már arra építik választási kampányaikat, hogy milyen jó lesz az alapjövedelem, az ingyen pénz. Aki ezt a maszlagot megkajálja, az óriásit tévedésben tengeti az életét!!

A lényeg, hogy robotok lesznek, a katonai, rendőrségi, egészségügyi, igazságügyi, oktatási és egyéb területeken is. Nem mondanak nemet, nem érdekli őket, hogy ki milyen rasszhoz tartozik, és bármilyen feladat végrehajtására képesek lesznek, bárhol, bármikor. Most már érthető, hogy a világ urainak miért nincs szükségük 8 milliárd emberre, és miről szólnak a korlátozások, a környezetvédelem, a vírus és oltás őrület, a háborúk, és a gazdaság tönkretétele.


https://vk.com/video644727407_456240852


Akik továbbra is úgy gondolják, hogy a világ urai  és az őket kiszolgáló politikusok megakarják menteni, és közben meg nem tesznek semmit a saját túlélésük és fejlődésük érdekében, azok nagyon pórul fognak járni!! Részletek