Header Ads Widget

Így verik át a magyar embereket az úgynevezett tényfeltáró, magukat függetleneknek hazudott médiák és pártok!



Mindenek előtt érdemes leszögezni azt a tényt, hogy minden olyan magukat függetlennek mondott Magyarországon tevékenykedő média, akik bármilyen formában meghatározó  külföldi médiacsoportokhoz vannak társulva, vagy kapcsolatban állnak velük, vagy külföldről vannak finanszírozva, azok soha nem a nemzetünket, és soha nem a magyar emberek érdekeit szolgálják.

A csapda és az emberek brutális átverése úgy történik, hogy részben valós problémákkal és információkkal bombázzák a közvéleményt, akik nem is sejtik, hogy mindez egészen más célból történik, mint a problémák felszámolásáról. 

A valós cél és amiért teszik, az nem az, hogy egyáltalán érdekelné őket az ország, a történelmi alkotmányunk, vagy az adott probléma, vagy az, hogy egy jobb kormánya legyen az országnak, akik a magyar embereket és a nemzeti érdekeket jobban szolgálják, hanem az, hogy megosszák az embereket és támogatókat szerezzenek. A problémák megoldására olyan, a semmiből előkerült, tehetségtelen senkiházi politikusokat helyeznek a figyelem középpontjába, akik pontosan azt mondják, amit az emberek hallani akarnak. Így kerülnek megválasztásra az idegen érdekeket kiszolgáló hazaáruló politikusok, akik négy évig gyakorlatilag azt csinálhatnak amit csak akarnak. Vagyis ebben az áldemokráciában amiben élünk, létfontosságú a lebutított embertömeg, akiket hazugságok sorozatával, a végtelenségig lehet manipulálni. Ez azt jelenti, hogy csupán egy tudatlan embertömeg kell ahhoz, hogy egy ország vezetése olyan kezekbe kerüljön, akik idegen érdekeket kiszolgálva, lerohasszák az országot erkölcsi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt.

A globális pénzhatalmi elitet kiszolgáló politikusok és médiák, a világunkban zajló problémákat országos szintre akarják kihegyezni, ez lehetőséget teremt számukra, hogy megosszák az embereket, és felhasználják őket a saját céljaik megvalósításához, ami szöges ellentétben áll a nemzet és a magyar emberek érdekeivel. Ami jellemző rájuk, hogy soha nem beszélnek a globálisan zajló problémák valós okozóiról.

A lényeg, hogy a globális pénzhatalmi elitet kiszolgáló politikusok, így tudnak hatalmat szerezni, így tudják uralni és tönkre tenni egy adott ország  gazdasági, politikai, oktatási, egészségügyi rendszerét, ahogyan azt a kenyéradó gazdájuk megköveteli tőlük.

A globális pénzhatalmi elit célja pedig világos mint a nap! A káosz teremtés, a családok szétverése, a nemzetállamok felszámolása, a gazdaság és az ellátó rendszerek tönkretétele, hogy az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy rájuk tudják kényszeríteni az új világrendet, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát. Ezt a folyamatot szolgálja, a migrációs pusztítás, a háborúk, a vírus és oltás őrület, az LMBTQ propaganda, és minden egyéb, ami a globalistákhoz köthető.

Tehát Magyarországon a legnagyobb veszélyt, elsősorban a globális érdekeket kiszolgáló, és külföldről finanszírozott médiák és pártok jelentik, akik a nemzetgyűlölettől vezérelve, mindenkit támogatnak és mindent elfogadnak amivel kárt tehetnek az országnak.

A globális érdekeket kiszolgáló médiákat onnan lehet felismerni, hogy kizárólag kormány kritikákat, és országon belüli problémákat fogalmaznak meg, de soha nem beszélnek a világunkat uraló pénzhatalmi elitről, és azok, ember, élet és Isten ellenes terveiről, hiszen valójában ők a végrehajtók. Továbbá kifejezetten tagadják még a háttérhatalom létezését is, ezért támadják és megpróbálják lejáratni azokat a médiákat és magánszemélyeket, akik ezt nyilvánosságra hozzák!


Civilek az összefogásért!