Header Ads Widget

Soros György legalább 300 ezer dollárt ad a TikTok aktivistáinak hálózatának, hogy dicsérjék Joe Bident és ultrabaloldali ötleteket terjesszenek a fiatal szavazók.



A milliárdos demokrata adományozó, Soros György legalább 300 000 dollárt ad a TikTok aktivistáinak hálózatának, hogy dicsérje Joe Bident, és a nyitott határok ultrabaloldali elképzeléseit és a rendőrség finanszírozásának fiatalabb szavazókra kényszerítését szorgalmazza.

A New York Post által a dokumentumokról és a közösségi médiáról készített áttekintésben az újság arról számolt be, hogy Soros Nyílt Társadalom Alapítványa több százezer dollárt dobott ki a "Gen-Z for Change" számára.

A korábban "TikTok for Biden" néven ismert nonprofit szervezet hisz a határrendészet megszüntetésében, a rendőrség finanszírozásának megszüntetésében és a készpénzes óvadék megszüntetésében.

Biden elnök korábban a csoporttól és más közösségi média aktivistáktól várta, hogy előmozdítsák politikai programját.

A Washington Post arról számolt be, hogy a csoport beszélt Vivek Murthy sebész tábornokkal a COVID-ról, és tavaly találkozott Bidennel az Ovális Irodában.

A korábban "TikTok for Biden" néven ismert nonprofit szervezet hisz a határrendészet megszüntetésében, a rendőrség finanszírozásának megszüntetésében és a készpénzes óvadék megszüntetésében.

Biden elnök korábban a csoporttól és más közösségi média aktivistáktól várta, hogy előmozdítsák politikai programját.

A Washington Post arról számolt be, hogy a csoport beszélt Vivek Murthy sebész tábornokkal a COVID-ról, és tavaly találkozott Bidennel az Ovális Irodában.



A korábban "TikTok for Biden" néven ismert nonprofit szervezet hisz a határrendészet eltörlésében, a rendőrség finanszírozásának megszüntetésében és a készpénzes óvadék megszüntetésében.

2020-ban a TikTok for Biden több mint 500 TikTok-alkotóból álló koalíciót állított össze, hogy támogassa Bident Trump elleni választási kampányában.

A csoportot meghívták a Fehér Házba is, hogy tanúi legyenek az inflációcsökkentési törvény aláírásának, amely 473 milliárd dollár új kiadást jelent az éghajlatra és az egészségügyre.

A The Post szerint továbbra sem világos, hogy a nonprofit szervezet hogyan osztja szét a Soros által az aktivistáinak adott pénzeszközöket.

Az egyik TikTok-aktivista, Victoria Hammett, aki a Gen-Z for Change ügyvezető igazgatóhelyettese, közzétett egy videót Iowa állam abortusztörvényeiről.

Ebben azt mondta: "Iowában betiltják a hat hét utáni abortuszt, amint a kormányzó pénteken aláírja a tilalmat.

"Ha van egy 13 éves kislány, akit bántalmaznak, és túlságosan fél, vagy nem tudja, hogyan jelentse, akkor kénytelen lenne kihordani az erőszaktevő gyermekét.

"Ez nem demorácia, ez egy f***ing bulls***" – mondta Hammett 800 ezer követőjének.

A csoport alapítója, Aidan Kohn-Murphy szerdán a TikTok-on közzétett üzenetében azt mondta: "A Gen-Z for Change kiadta ezt a nyilatkozatot arról, hogy egyértelműen támogatjuk a Medicare mindenkinek, a Green New Deal, a palesztin felszabadítást.

"Rengeteg progresszív politika, amelyet a Z generáció túlnyomó többsége támogat."


Biden elnök október 25-én a Fehér Házban köszönti a digitális tartalomkészítőket


Az egyik aktivista, Victoria Hammett, aki a Gen-Z for Change ügyvezető igazgatóhelyettese, közzétett egy videót az Iowa állam abortusztörvényeiről

Elise Stefanik republikánus képviselőt Conor Stayton képviselő azzal vádolta, hogy "neonáci és fehér felsőbbrendűségi" pontokat erőltet.

Stayton a tavaly májusi buffalói lövöldözés után tette ezeket a megjegyzéseket, amely tíz ember halálát okozta.

Stefanik azt mondta a Postnak: "Soros György a szélsőbaloldali aktivisták következő generációját finanszírozza egy olyan platformon, amely a Kínai Kommunista Párt lekötelezettje."

Soros alapítványa összesen 5,5 millió dollárt fizetett ki a nonprofit Accelerate Action Inc.-nek, amely cserébe legalább 300 000 dollárt adott a csoportnak 2022-ben – számolt be a The Post.

Az újság arról számolt be, hogy a 8-as és 3-es 2020,2021 millió dolláros bevételük nagyrészt Sorostól származott.


Biden elnök itt Alex Sorossal, Soros György fiával látható, aki átvette apja birodalmának gyeplőjét.

A nonprofit szervezetnek alig vagy egyáltalán nem volt nyilvános jelenléte, csak egy rövid nyilatkozatot tettek közzé a webhelyükön: "Küldetésünk az, hogy új polgári szervezési modelleket fejlesszünk ki és teszteljünk, különösen a színes közösségekben, amelyek skálázhatók, pénzügyileg önfenntartóak, és mély, megbízható kapcsolatokat alakítanak ki, amelyek cselekvésre késztethetik az embereket."

A 93 éves Soros régóta támogatja a liberális politikát, és George W. Bush elnök nyílt ellenfele volt.

A magyar származású, holokauszt-túlélő üzletember milliókat adományozott újraválasztása akadályozására.

Később sokat adományozott Barack Obama és Hillary Clinton elnökválasztási kampányára is.

Az utóbbi időben a milliárdos többször is támogatta a kerületi ügyészeket, akik eltörölték az óvadékra vonatkozó törvényeket, és úgy döntöttek, hogy lemondanak az olyan bűncselekmények üldözéséről, mint a lopás.

Ennek közvetlen következményeként a bűnözés az egekbe szökött a Soros DA-i által felügyelt nagyvárosokban, és a St. Louis-i körzeti ügyésznek, Kim Gardnernek le kellett mondania, mivel olyan törvényjavaslattal szembesült, amely megfosztaná hatalmának nagy részétől.


Borítókép: Soros György a Világgazdasági Fórumon tartott beszéde után