Header Ads Widget

Brutális információk! Mi folyik Magyarországon és kik irányítják ezt az országot? Az MVSZ WHO-munkacsoportjának sajtótájékoztatója!



Mint már ismert, Magyarországra látogat a WHO vezére, pontosabban a globális pénzhatalom által a WHO élére állított vezér. A  globális pénzhatalmi elit célja pedig, a totális kontroll és a globális diktatúra bevezetése. Jól látható, hogy politikusain ezt az ember, élet és Isten ellenes bűnszervezetet szolgálják ki.

Ez azt jelenti, ha továbbra is marad ez az áldemokrácia intézménye Magyarországon amiben élünk, a globális pénzhatalmat kiszolgáló politikusokkal az élén, akkor hiába megyünk szavazni, mert továbbra is olyan szervezetek fognak dönteni a jövőnkről és az életünkről, akiket nem választott meg soha senki. 

Gondolkodjunk el azon, hogy mi folyik Magyarországon, és kik irányítják ezt az országot?  Nálunk van a WHO-nak, a BlackRocknak az irodájuk, és vakcinagyárainkról nem is beszélve. Kik hívták vagy engedték meg ezeknek a  sátáni szervezeteknek a működését Magyarországon? Ez nem nemzeti érdek amivel hazugságban tartják a magyar embereket, hanem kőkemény hazaárulás. Ezek a szervezetek, nem a magyar emberek egészségéért és jólétéért tesznek semmit, hanem a globális érdekeiket!

Korábban Szijjártó Péter maga büszkélkedett el azzal, hogy:

A Rothschild család története az 1700-as évekre nyúlik vissza, ők alkotják a világ egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb bankárdinasztiáját, vállalatuk a világ egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatást nyújtó társasága. Erőteljesen jelen vannak Közép-Európában, mi is szívesen működünk velük együtt.

De Szijjártó volt az is, aki részt vett a BlackRock budapesti megnyitóján, majd annak alapkezelő ügyvezető igazgatóját, Melanie Seymourt állami kitüntetéssel jutalmazta.

A BlackRockkal történő megbeszélés után nem meglepő, hogy a világ legbefolyásosabb pénzembereit és országok vezető politikusait tömörítő Világgazdasági Fórumra is meghívták Szijjártó Pétert. Arról semmit nem tudni, hogy a véleményére voltak kíváncsiak, vagy csak kiadták neki az újabb utasításokat. A zárt ajtók mögötti megbeszélésekről semmit nem tudnak a magyar emberek, hiszen teljes a titoktartás.


Brutális információk! Patrubány Miklós az MVSZ elnöke kezdi beszédét!


Civilek az összefogásért