Header Ads Widget

A világunkat uraló globális pénzhatalmi elit, és az őket kiszolgáló politikusok, szép lassan létrehozzák a globális káoszt és a harmadik világháborút!!


Kevesen beszélnek arról, hogy világunkat egy olyan pénzügyi háttérhatalomi elit irányítja, akiket nem választott meg soha senki, és akik a fedezetlen pénzen keresztül, a kezükben tudják tartani az egész politikai, vallási, és oktatási rendszerek irányításátés ezen keresztül, az egész emberiség irányítását. Ezt csak és kizárólag egy totálisan lebutított, a mulandóságra és félelemre épülő, anyagba süllyedt, állati szinten, ösztönlényként működő emberiséggel lehet elérni.

Éppen ezért, akik még mindig úgy gondolják, hogy a politikusok többsége, akik közül választhatnak, azok őket szolgálják, és hogy a politikai elit irányítja a világot amiben élünk, azok óriási tévedésben tengetik az életüket. Erre jó példa volt az elmúlt években lezajlott mesterségesen előállított covid járvány átverés, amihez szinte minden ország kormánya asszisztált és korlátozásokat kényszerített rá a saját népére,  amivel összességében emberek millióinak tették tönkre az életét bolygószinten.

Ez a bizonyíték arra,  hogy politikusaink egy olyan globális pénzhatalmi elit kiszolgálói, akiknek céljuk az emberek megnyomorítása, tudatlanságban tartása, hogy létre tudják hozni az egypólusú világrendszert vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát.

Tehát a világunkban zajló pusztító háborúk és az emberek megnyomorítása, az elsősorban a totálisan lebutított emberiségnek köszönhető, akiket a fedezetlen pénzen keresztül, a végtelenségig lehet manipulálni és irányítani, akik másoktól várják életük jobbrafordulását, mert úgy élik le az életüket, hogy nem ismerik, az élet, az ember és a világ működését, és fogalmuk sincs arról, hogy honnan jöttek mint lelkek, miért jöttek, mi lenne a küldetésük ezen a bolygón, és hová fognak menni, amikor kilépnek az anyag rabságából. Ezt a tudatlanságot kihasználva, a háttérhatalmi elit, Istent játszva, a végtelenségig feltudja őket használni egymás ellen és ha kell egymás legyilkolására is, hogy ezzel biztosítják saját hatalmuk megtartását. Egy tudatos társadalomnak nem lenne szüksége elnyomókra és semmilyen politikai és vallási vezetőkre, akik ember és Isten közé álltak, hogy az általuk létrehozott törvényekkel és vallási dogmákkal irányíthassák az egész emberiséget, ami a bolygónk és az emberiség pusztulásához fog vezetni.

Jó ha tudjuk, hogy a bolygónkat irányító pénzügyi elit, nem kapott semmilyen kozmikus felhatalmazárt az egymás anyagi kifosztására, eltaposására és legyilkolására  épülő létformára ezen a bolygón, aminek az évei megvannak számlálva, mert nem ők az élet és a halál urai. 

A tudatlanság minden gonosz eszköze és a gonoszság gyökere!

Egy olyan világban élünk, ahol van terrorizmus, ami abból lesz, hogy a vallásokhoz társul a tudatlanság. Van zsarnokság, ami abból lesz, hogy a hatalomhoz társul a tudatlanság. Van káosz, ami abból lesz, hogy a szabadsághoz társul a tudatlanság. Van korrupció, ami abból lesz, hogy a pénz társul a tudatlansággal. Van bűnözés, ami abból lesz, amikor a szegénység társul a tudatlansággal.


A jelenlegi társadalmi létformánknak amiben élünk, ez a végterméke:  Ekkor TÖRHET KI a 3. VILÁGHÁBORÚ!?