Header Ads Widget

Marc Botenga belgiumi képviselő Ursula von der Leyennek. Ez az Európa az önök Európája, ez soha nem lesz a mi Európánk, harcolni fogunk ön ellen és a koalíciója ellen.


Az Európai Bizottság elnök asszonya, Ön nagyon ékesszólóan beszélt, a ma Európában folyó munkáról. Tudom, hogy havi 30.000 eurót keres(11.5 millió forint), de tudja, hogy ma az emberek 30%-a kénytelen kihagyni egy étkezést Európában, mert nincs pénze napi háromszori étkezésre? Tudja, hogy az Európaiak 46%-a fél fentebb kapcsolni a fűtést, és nem teszik meg, így a hidegben maradnak? Hogy 100 millió Európait fenyeget a szegénység? És mi az értékelése, a személyes értékelése? Blokkolta az energiaszámlákat? Nem! Megadóztatta a milliomosokat? Nem! Kritizálta a túlzott profitját, a multinacionális energia, gyógyszer, és hadiipari vállalatoknak? És mit csinálnak ma? Tehát ma elárasztják és garanciát nyújtanak euró milliárdokkal, a katonai ágazatoknak és a multinacionális fegyvergyártó cégeknek, miközben a munkavállalóknak a költségvetési paktumhoz való visszatérést, a megszorításokhoz való visszatérét javasolják.

Von Der Leyen asszony, ez az Európa az önök Európája, ez soha nem lesz a mi Európánk, harcolni fogunk ön ellen és a koalíciója ellen.



 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


RENDKÍVÜL FONTOS INFORMÁCIÓK!!!

Ki is valójában Ursula von der Leyen és kit szolgál?


https://www.napitema.com/2024/01/marc-botenga-belgiumi-kepviselo-ursula.html