Header Ads Widget

A globalista ellenzéki pártok a Kossuth téren gyűltek össze vasárnap délután, céljuk pedig a közös államfőválasztás elérése volt.



  • A közvetlen államfőválasztásért tüntetett négy ellenzéki párt, a DK, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd a Kossuth téren.
  • A DK-s Dobrev Klára „fideszes pedofilhálózatról” és szörnyekről beszélt, a párbeszédes Szabó Tímea pedig a miniszterelnököt a „pedofilvédő maffia keresztapjaként” definiálta, aki „kapaszkodik a miniszterelnöki szék karfájába”.
  • Az MSZP-s Kunhalmi Ágnes azon gondolkodott, hogy vajon Európa ezen pontján végbe ment-e a felvilágosodás, a momentumos Bedő Dávid szerint pedig a hatalomnak a gyerekvédelem csak egy üres politikai termék.
  • Karácsony Gergely szerint a kormány fejfájára majd azt írják, hogy reménytelen helyzetben lévő emberekkel nem foglalkoznak.


A lényeg, hogy a globalista ellenzéki felszólalók mindenről beszéltek csak éppen a lényegről nem. 

Elfelejtettek beszélni arról, hogy kik pénzelik őket, és ezért cserébe kiket szolgálnak?  Innentől kezdve minden amiről beszéltek egy brutális hazugságra van felfűzve, aminek egyetlen célja van, az emberek félrevezetése, a hatalomszerzés érdekében.

Soha nem beszélnek arról, hogy kik hozták a nyakunkra a ruszkikat, hogy diktatúrával egy illegitim rendszert hozzanak létre Magyarországon, hogy hazaáruló élősködők kerülhessenek a hatalom közelébe. Ez ma az egyik  legnagyobb probléma Magyarországon. Hogy miért? Mert ezzel az illegitim rendszerrel lehetőség nyílt arra, hogy magyarul beszélő élősködők kerüljenek a hatalom közelében, hogy elfoglaljanak minden kulcspozíciót az országban, vallási, oktatási, kulturális, politikai, gazdasági szinten egyaránt. Meghamisítsák történelmünket, lerabolták és eladósították az országot, és fokozatosan tönkre tették a magyar emberek életét minden szinten. Mivel alkotmányunk hatálytalaníthatatlan, ezért az elvtársak egy ideiglenes alkotmány tákolmányt hoztak létre, hogy rendszerváltáskor mentsék a bőrüket, mert pontosan tudták, hogy illegitim minden tettük, hiszen egy illegitim banda, jogot nem alkothat.

A megvezetett tüntikézőknek meg jó lenne ébredezni, amennyiben Magyarországon szeretnének élni, mert ezt az egész felforgatást és cirkuszt, pont azok szervezik, akik éppen azt a globális pénzhatalmi elitet szolgálják ki, akik az emberiség megnyomorításában, kifosztásában érdekeltek, akik lerabolták és eladósították az egész emberiséget, akiknek köszönhető, a vírus és oltás őrület, a korlátozások bolygószinten, a migrációs pusztítás és az orosz-ukrán konfliktus is, amivel tönkre tették az európai emberek életét.

A globális pénzhatalmi elit célja pedig világos mint a nap, a káosz teremtés, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, a nemzetállamok felszámolása, a gazdaság és az ellátó rendszerek tönkretétele, hogy az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy rájuk tudják kényszeríteni az új világrendet, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát. Azok az országok akik ellenálnak, azokat zsarolják, fenyegetik és megpróbálják ellehetetleníteni.






Fotó: Helyszíni felvétel (MN/Teknős Miklós)