Header Ads Widget

Ki szerzi meg Ukrajnát? Miért HAZUDNAK a HÁBORÚ valódi okáról? Ki irányítja az ukrajnai eseményeket? Boros Imre közgazdász.



Két éve tart az ukrán háború, amely rohamtempóban égeti a pénzt. Ennek ellenére öntik bele a milliárdokat.

Vajon mikor ismeri fel az ukrán nép, hogy lerabolták és eladósították, és már semmi nincs a kezükben? Az ukrán gabona sem az övék! 

Mikor ismerik fel, hogy ebben a konfliktusban semmi nem az ukrán emberekért történik? 

Az orosz-ukrán konfliktust, az USA és az EU hozta létre, a globális pénzhatalmi elit nyomására, ami nem az ukrán emberek  megmentéséról szólt soha, hanem éppen az ellenkezőjéről, őket használják fel eszközként és célpontként, amit nem is titkolnak.

Mikor ismerik fel az európai emberek, hogy az egész balliberális, globalista politikus, nem őket, hanem a globális pénzhatalmi elitet szolgálja?

Szerte Európában zajló tüntetéseket Ukrajnáért, pont azok szervezik, és azok a globalista politikusok állnak a háttérben, akik éppen azt a globális pénzhatalmi elitet szolgálják ki, akik lerabolták és eladósították az egész emberiséget, akiknek köszönhető, a vírus és oltás őrület, a korlátozások bolygószinten, a migrációs pusztítás és az orosz-ukrán konfliktus is.

Mindig találni olyat, aki hasznot húz a konfliktusból. A fegyvergyárak mindenképpen, de rajtuk kívül van itt még más is. A nemzetközi pénzhatalmi elit osztozkodik, ezért nincs vége a háborúnak - ezt állítja a Patrióta vendége, Boros Imre közgazdász. Közben a nemzetállamok szerinte csak “tapasztalatot nyernek”, az Európai Uniót meg markában tartja a globalista elit. És persze Soros György neve is előkerült.