Header Ads Widget

Az emberiség többsége még mindig nem tudja, hogy a háttérből, genetikailag öröklődő pszichopaták irányítják világunkat!



A bolygónk lakosságának mindössze kb., 4%-át alkotják pszichopaták. Ezen belül a világunkat irányító pszichopaták, óriási hatalommal rendelkeznek. Az általuk kibocsátott  fedezetlen pénzen keresztül, kezükben tartják, a politikai, gazdasági, vallási és oktatási rendszereket bolygószinten. Ők alapították többek között, a FED-et, a WHO-t, a NATO-t, a NASA-t, a WEF-et, az EU-t! Még a pénz sem a miénk amit használunk!! A pszichopata viselkedés genetikailag öröklődik, náluk nincsenek érzések, együttérzés, sajnálat vagy megbánás. Az egész létezésük a hazugságra, az emberek becsapására, megnyomorítására és pusztítására épül. 

Tehát attól mert tüntikézünk, elégedetlenkedünk, és közben meg politikusokat cserélgetünk a jobb élet reményében, ettől még alapjában nem fog változni semmi, mint ahogyan eddig sem változott egy átlag ember számára, mert ezt a demokráciának nevezett rendszert, továbbra is ez a pszichopata globális pénzhatalmi elit fogja irányítani!! Ez azt jelenti, hogy amíg nem ezt a rendszert akarjuk felszámolni, addig soha semmilyen pozitív változás NEM  LEHETSÉGES!! 

A pszichopatáktól eltérően a szociopaták viselkedése nem örökletes. A szociopaták azok, akik olyan elnyomásban részesültek gyerek korukban, hogy a későbbi életük során olyanná váltak. A  pszichopaták és a szociopaták együttesen kb., a bolygó lakosságának 20%-át alkotják.

Mit várhatunk el a pszichopata uralkodóinktól? A pszichopaták úgy gondolkodnak, hogyha más boldogul, akkor az nekik rossz, ezért mindenki mást el kell nyomni, amit burkoltan hajtanak végre, tagadják létezésüket és gondoskodnak arról is, hogy lejárassák azokat, akik nemzetek fölött álló globális hatalomról beszélnek.

Azonban a háttérhatalom az nem egy összeesküvés elmélet, hanem tény!! A bőrünkön tapasztalhatjuk az ember, élet és Isten ellenes tevékenységüket  bolygószinten. Erre jó példa, hogy totálisan eladósították az egész emberiséget, vagy ott van a mesterségesen előállított Covid őrület. Globális szinten rátudták kényszeríteni a nemzetállamokra, a korlátozásokat, a maszkhordást, az oltásokat, az emberi jogok sárba tiprása mellett. Ehhez a pusztításhoz, szinte minden kormány asszisztált!!

A migrációs pusztítás és a fajkeverés létfontosság a pszichopaták számára, ezzel teszik egyre  gyökértelenebbé és manipulálhatóbbá az embereket bolygószinten.

A háttérből irányított színjáték legveszélyesebb szereplői, a globalista hazaáruló politikusok, akiket pénzzel tömnek és médiájukkal futtatnak, majd elénk raknak, hogy megválasszuk őket. Ezek a politikusok nem a saját népüket és nemzetüket fogják majd szolgálni, hanem a pszichopata háttérhatalmi elitet, mert már eladták a lelküket. Így a hazaáruló politikusokon keresztül befolyásolni tudják az adott ország lakósságát. Ha már leszerepelt egy pszichopaták által támogatott politikus, akkor félreállítják és egy újabb hazudozót raknak a helyébe, és minden folytatódik ott, ahol annyiba maradt.  Ez minden csak nem népakarat, amit ma demokráciának neveznek! Valójában a háttérből egy olyan nemzetek fölött álló pszichopata elit dönthet az életünkről és a jövőnkről, akiket nem választott meg soha senki!!

Honnan lehet tudni, hogy melyik politikusok éppen kit szolgál? Csak meg kell nézni, hogy a megatározó globális médiák, amelyek szintén a pszichopaták kezében vannak, hogy éppen kiket futtatnak, sztárólnak, és kiket próbálnak lejáratni, tönkretenni!!! Azok a politikusok, akik a saját népüket akarják szolgálni, azokat minden létező eszközzel, akár egy puccskormány felállításával is, megpróbálják eltávolítani a hatalomból. 

Ennek a pszichopata társaságnak az elődjei álltak az első és a második világháború kirobbantása mögött, és most az utódaik éppen a harmadik világháború kirobbantásán fáradoznak az általuk megvett globalista politikusokkal karöltve. Ezeknek a pszichopatáknak az emberi élet nem jelent semmit, és nem jelentenek többet, mint puszta  számokat, így bármekkora pusztításra képesek a hatalmuk megtartása érdekében. A népírtás után majd a béke jegyében megmentőként bújnak elő, és minden kezdődik elölről.

Jól látható, hogy a sátáni birodalom és az őket kiszolgáló globalista hazaáruló politikusok a pusztulás mellett döntöttek. Nekik kell a migráció, a fajkeverés, a háborúk, és minden más amivel pusztíthatnak. Ez a sátáni pénzhatalmi elit  ember és a Teremtőink közé állt, hogy az általuk létrehozott törvényekkel, a fedezetlen pénzükkel, a globális médiájukkal, napiszinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat!!

Céljuk a nemzetállamok felszámolása és az egypólusú világhatalom létrehozása. Ezt szolgálja, a káosz teremtés, a migrációs pusztítás, a hagyományos családi modellek szétverése, és a háborúk, amelyek a gazdaság és az ellátó rendszerek tönkretételét jelentik, ezáltal az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerülnek, hogy rájuk tudják kényszeríteni az új világrendet, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát.


Julius Andan - Világ a színfalak mögött - A háttérhatalom működése!

A világunkat uraló sátáni háttérhatalom mellet, az olyan hírességek mint Sztálin, Hitler, és a többi név a pszichopaták közül, csupán bábok voltak.


Mi az egyetlen kiút, hogy megszabaduljunk a pszichopata háttérhatalmi elit  fogságából?!


Magyarországnak óriási lehetősége van megszabadulni a pszichopaták fogságából, amelyet a történeti alkotmányunk biztosít!

Miért veszélyes a magyar alkotmány a sátáni pénzhatalomnak? A világon mindössze kétféle életmodell létezik. NINCS TÖBB!! Az egyik az egymásért élés, ez a HUNOR és MAGOR  életmodell, akár az életünk árán is, ami messze túlmutat a múlandó anyagi világon, a másik az egymásból élés, a KÁIN és ÁBEL féle életmodell, ami csak az anyagi világról szól, vagyis mások kárára élés, akár mások legyilkolása árán is.

Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi társadalmi modellünk erkölcsi és jogi alapja is gyilkosság. KÁIN megöli ÁBELT, ROMULUSZ megöli RÉMUSZT, vagyis a magyar társadalmi életmodell,  amelyre óriási igény lenne az egész emberiségnek, az ennek pont a szöges ellentéte és mindez el van rejtve a világ elől. 

Az egymás anyagi kifosztására, az emberek megosztására, eltaposására, hazugságban tartására, és legyilkolására épülő KÁIN és ÁBEL féle életmodell, szembe megy minden univerzális törvénnyel, ami eleve a PUSZTULÁSRA VAN ÍTÉLVE, hívhatják akármilyen ....izmusnak!!! Ilyenek, a kommunizmus, a kapitalizmus, a szocializmus, a nácizmus, a cionizmus, a katolicizmus, stb.. Ezek a rendszerek mind érdek alapon működnek, akár egymás legyilkolása árán is, és mind kivétel nélkül egy tőről fakadnak. Ezek a rendszerek soha nem az embereket szolgálták, hanem a globális háttérhatalmat!! Nincs az a földi hatalom ami ezeket a sátáni rendszereket megmenthetné vagy túlélhetné!!!

Ki és hogyan fog tudni felszabadítani minket a globális pénzhatalmi elit fogságából?? Milyen gazdasági és politikai rendszer képes erre? Ki az a személy, aki által mindez megvalósítható, aki nem támadható, nem zsarolható, és nem megvehető? Ilyen személy és lehetőség csak egy van a földbolygón!!! Ez a Szent Korona alkotmánya!!! A Szent Korona nem egy tárgy egy szimbólum, mint más Királyságoknál, hanem élő minőség, melynek alkotmánya, nem emberhez van kötve, ezért örökérvényű. Az alkotmány olyan alappillérekre épül, amely kizárja annak a lehetőségét, hogy a globális pénzhatalmi elit, ránk tudja kényszeríteni ember, élet, és Isten ellenes tervét!!

Hogy világos legyen mindenkinek, semmilyen .....izmus, semmilyen alkotmány tákolmány, és senki más a bolygón,  nem tud megszabadítani minket a globális pénzhatalmi elit pusztító terveitől, és minden más próbálkozással, ugyanolyan rabszolgák maradunk mint eddig!!!

Pont a felsőház működésének hiánya teszi lehetővé, a mindent uraló globális pénzhatalomnak, hogy zsarolással és egyéb eszközökkel, ami soha nem publikus, rá tudják kényszeríteni pusztító terveiket az ország vezetőire!!

A felsőház szerepe, hogy megakadályozzon minden olyan törvényt, ami nem a magyar népet és hazánkat szolgálja!!! A felsőház résztvevői, döntéshozói, nagyon szigorú átvilágításon esnek át, ahová nem kerülhet be, minden jött ment hazudozó, ügynök, kettősállampolgár, és hazaáruló élősködő, ami garantálja, hogy minden törvény a népünket és a hazánkat szolgálja. A felsőház működése az egyetlen garancia arra, hogy felszámolja a korrupciót, a hazaárulást, az emberi jogok sárba tiprását, hazánk kifosztását, a földünk, az ivóvizük és más energiaforrások  eladását és biztosítja a valódi demokráciát.

Tehát ha váltózást akarunk Magyarországnak, akkor kizárólag csak olyan politikusokra szabad szavazni, akik a történeti alkotmányunk helyreállításában érdekeltek. Akik nem ezt támogatják, azok a globális pénzhatalmi elitet  támogatják, akarva, akaratlanul, akik a pusztulás szélére sodorták az egész emberiséget.


https://www.napitema.com/2024/04/az-emberiseg-tobbsege-meg-mindig-nem.html


Civilek az összefogásért