Header Ads Widget

Klaus Schwab: Az avatarod élni fog, miután meghalsz, és az agyadat replikálják algoritmusokkal - Gondolati irányítás, hologramházasság - A WEF ajándéka.



Hihetetlenül bizarr új technológiákat hoznak létre a jövő disztópikus világa számára.

Sokan azzal érvelnének, hogy már most is egy disztópikus társadalomban élünk, de azok, akik jelenleg irányítják a dolgokat, ezt még tovább akarják fokozni. Az elmúlt néhány évben az új technológiák példátlan robbanásszerű terjedését láthattuk. Úgy tűnik, hogy ezen technológiák némelyike ​​valóban képes jobbá tenni az életet, mások azonban lehetőséget adnak a hatalmi pozícióban lévőknek arra, hogy úgy kövessenek, figyeljenek és irányítsanak minket, mint még soha. Ha nem aggódik amiatt, aminek most tanúi vagyunk, az valószínűleg azért van, mert nem figyelt oda.

Számos példát lehet felsorolni, a legkevésbé hátborzongatótól a leghátborzongatóbbig.

Kezdjük a tenyér szkenneléssel.

A tenyérszkennereket országszerte telepítik a Whole Foods üzleteibe, és ha már regisztrált a rendszerbe, szó szerint kifizetheti élelmiszereit,  mindössze a kezével

A tenyérfelismerő rendszer úgy működik, hogy összekapcsolja a felhasználó banki adatait az egyedi tenyérlenyomatával. Ha Ön Amazon Prime-tag, összekapcsolhatja azt Prime-fiókjával is – nem kell tovább az Amazon alkalmazásban keresgélnie a bolti kódját. A Whole Foods-nál csak tartsa a tenyerét az olvasó felett, miután készen áll a fizetésre, és a rendszer megkeresi Prime-fiókját, alkalmazza az esetleges kedvezményeket, és megterheli azt a hitelkártyát, amellyel regisztrált.

A Business Insider újságírója úgy döntött,  hogy kipróbálja a rendszert , és leírta, mit kell tennie, hogy beiratkozzon:

Követte a készüléken lévő utasításokat, először a jobb, majd a bal tenyerét is beszkennelte, ami nem kötelező.

A szkenner ezután felszólította, hogy adja meg a telefonszámát Az Amazon SMS-t küldött neki egy weboldalra mutató linket, amelyben arra kérte, hogy ellenőrizze a kártyaadatait a hitelkártyaszáma utolsó négy számjegyével és a kártya lejárati dátumával. És ennyi – az Amazon One kezdőlapora vezette, ahol láthatta a kapcsolódó telefonszámot, az Amazon-fiókját és fizetési módot. – megj: a banki adatok a személyes azonosításunkhoz szükséges védett adatainkat tartalmazzák, mint pl. a lakcímünk! 

A bankok minden tranzakciót rögzítenek, ez látható a bankszámlakivonaton: mikor, és hol vásároltunk, vettünk ki, vagy tettünk be pénzt! Percre pontosan!

Ez határozottan hátborzongató, de az arcfelismerő rendszerek, amelyeket a világ minden táján alkalmaznak, még hátborzongatóbbak.

A Brazíliában lezajlott G20-as találkozókon  mindenkit, aki részt vett, kénytelen volt „átmenni egy biometrikus hitelesítési folyamaton az arcának szkennelésével a Serpro állványeszközeivel”…

A Serpro, a brazil kormányzati adatfeldolgozó ügynökség olyan arcfelismerő rendszert biztosít, amelyet a G20-ak múlt heti miniszteri találkozóján részt vevő küldöttek akkreditációjának és érvényesítésének megkönnyítésére használtak.

A február 21-én és 22-én tartott megbeszélésen a részvevőknek át kell esni a biometrikus hitelesítésen– áll   a G20 honlapján közzétett bejegyzésben. Jelenleg Brazília tölti be a G20 elnökségét, amely ez év végéig tart.

Brazilia a BRICS tagja! A biometrikus azonosítást Oroszország is bevezette, az arcszkennelés a moszkvai metrón került kipróbálásra, nem kötelező jelleggel!

A G20 közleménye szerint a Serpro rendszere ugyanazoknak a szabványoknak felel meg, mint a  Brazília néhány repülőterén alkalmazott biometrikus hitelesítő berendezés  , amely biztonságos és zökkenőmentes utasellenőrzést tesz lehetővé dokumentumok fizikai bemutatása nélkül.

Lehet, hogy azt gondolod, hogy mivel te nem vagy magas rangú kormányzati tisztviselő, nincs miért aggódnod. De fontos megérteni, hogy ezzel precedenst teremtenek.

Ha el tudják kezdeni ennek a technológiának a bevezetését, elkerülhetetlenül egyre több intézmény veszi át.

Aztán egy nap felébredhetsz, és azt tapasztalhatod, hogy nem tudsz munkát találni, bankszámlát nyitni vagy élelmiszert vásárolni anélkül, hogy az arcod, vagy a tenyeredet be kellene szkennelned. Vagy ujjlenyomatot kell adnod.

Mit fogsz akkor csinálni?

Elérkeztünk ahhoz a ponthoz is, ahol hamarosan sokan rohangálnak majd szinte állandóan az arcukra szíjazott új technológiával.

Az Apple Vision Pro sok újdonságot kapott ebben a hónapban, és az Apple nyíltan elmondja nekünk, hogy a cél a  valóság  folyamatos „kibővítése”…

Az Apple régóta várta a belépést az arcodon viselt számítógépek világába. Azt állítja, hogy a Vision Pro, amelynek ára 3499 dollár, az úgynevezett „térbeli számítástechnika” kezdete, amely alapvetően az alkalmazások futtatásában rejlik. A cég hirdetései pedig még egy kicsit sem tompítják ezt a nyomást: állandóan Vision Pro-t viselő embereket mutatnak be. Munkában! Mosás közben! Játszanak a gyerekeikkel! Az ambíció óriási: az alkalmazásokat és az információkat a való világ fölé rétegezni –„ a valóság kibővítése”.

Nem tűnik túl vonzónak, ha egy számítógépet az arcunkhoz kell kötni.

De a jövőben az embereknek számítógépes chipek vagy akár egész számítógépek lehetnek a fejükben …! Elon Musk szerint a Neuralink első humán kísérleti résztvevője az agyával tudja irányítani a számítógépes egeret, közel egy hónappal a cég chipjének beültetése után. „Jó a haladás, úgy tűnik, hogy a páciens teljesen felépült… és képes irányítani az egeret, mozgatni az egeret a képernyőn pusztán gondolkodással” „Igyekszünk a lehető legtöbb gombot megnyomni gondolatilag, szóval jelenleg ezen dolgozunk – tudjuk-e a bal egeret, a jobb egeret, az egeret lefelé, az egeret felfelé vinni, vagy kattintani vele– mondta Musk, aki a vitatott agychip startup tulajdonosa.

A részletek azonban továbbra is homályosak, de úgy tűnik, hogy az agy-számítógép interfészeken dolgozó többi vállalat eddig több technológiai akadályt hárított el, mint a Neuralink.

Amint azt a CNN-cikk állítja, sok cég dolgozik agychipeken.

Ezek a korai idők, és a chipek elkerülhetetlenül sokkal kifinomultabbak lesznek. De bárhogyan is próbálják felpörgetni ezt az új technológiát, soha nem engedhetjük meg senkinek, hogy chipet tegyen a fejünkbe!

Persze lehet, hogy az elitnek még chipet sem kell a fejébe tenni, hogy irányítson, mert a gondolatolvasási technológia rendkívül fejlett.

Például nézze meg, mit  talált ki az MIT egyik hallgatója

A Massachusetts Institute of Technology (MIT) egyik hallgatója megalkotott egy olyan eszközt, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy az elménk segítségével kommunikáljanak a gépekkel – és ez valóban hihetetlen.

Arnav Kapur megalkotta az AlterEgo nevű eszközt, amely egy hordható típusú headset, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen hang, vagy chip nélkül is kommunikáljanak a technológiával.

Ez a technológia látszólag rendkívül pontos, és lehetővé tette a hallgató számára, hogy  csak a saját fejében lévő gondolatok felhasználásával keressen az interneten …

A készülék jeleket rögzít, ha a felhasználó hall vagy gondol egy szóra. Ezt az információt azután elküldik olyan gépeknek, amelyek az internetet használják a válasz megtalálásához.

Olyan ez, mintha a Google járna a fejedben, ami átkozottul hihetetlen.

A készülék anélkül, hogy beszélne, gépelne vagy bármit tenne, képes megkeresni az interneten a helyes választ, mielőtt a koponya rezgésével visszacsatolná az információt a belső fülbe.

Úgy tűnik, a válasz hasonló módon jelenik meg, mint egy személy belső hangja, de anélkül, hogy megzavarná a „szokásos hallási észlelésüket”.

Nagyon lenyűgöző! De ez a fajta technológia is hihetetlenül veszélyes.

Képzeljük csak el, mit kezdhet egy globális zsarnok ezzel a fajta hatalommal- ha át tudja vinni gondolataival az akaratát egy másik emberre!

Az utolsó példa, amit meg akarok osztani veletek, talán nem a legveszélyesebb, de számomra határozottan  a leghátborzongatóbb

Egy spanyol-holland művész ezen a nyáron házasodik össze egy mesterséges intelligencia hologrammal, és ez az úttörő módszer az ember-robot kapcsolatok furcsa új korszakát nyitja meg.

Alicia Framis feleségül veszi holografikus partnerét, AILexet, akit korábbi szerelmi partnerei profilinformációi alapján képeztek ki – áll a művész reklámcsapatának sajtóközleményében.

A sajtóközlemény szerint a rendhagyó ceremóniára a hollandiai rotterdami Depot Boijmans Van Beuningen Múzeumban kerül sor.

A szertartáson egy „egyedülálló rituálé lesz az ember és egy avatár egyesülésére”, a vendégeknek pedig „molekuláris ételeket” szolgálják fel, amelyeket emberek és humanoid entitások is élvezhetnek” – áll a közleményben.

Ennek a nőnek valóban szándékában áll „összeházasodni” egy mesterséges intelligencia hologrammal. Sajnálatos módon, ahogy a technológia és a valóság folyamatosan egyesül, a különbség a „valódi” és a „digitális” között egyre homályosabb lesz.

Amint  arról korábban már beszéltem , történelmünknek egy olyan időszakához érkeztünk, amikor a mesterséges intelligencia exponenciális ütemben fejlődik.

Ha nem ellenőrizzük, a mesterséges intelligencia kevesebb, mint egy évtizeden belül teljesen felforgatja világunkat. Sokan örömmel fogadják majd a folyamatban lévő változásokat, ezek a technológiák olyan szörnyűségek előtt nyitnak ajtót, amelyeket a legtöbben most el sem tudunk képzelni.

A világ örökéletű urai lehetnek a WEF legújabb tanítványai?

Klaus Schwab: Az avatarod élni fog, miután meghalsz, és az agyadat replikálják algoritmusokkal.

A Világgazdasági Fórum zártkörű ülésén 2022 szeptemberében Klaus Schwab azt mondta a Global Shapersnek, hogy avatárjuk a haláluk után is élni fog, és agyukat mesterséges intelligencia segítségével reprodukálják.

Ezt néhány hónappal azelőtt mondta el a Global Shapersnek, hogy a WEF elindította a metaverzum verzióját.

A Global Shapers Community -t Schwab és a World Economic Forum (WEF) alapította 2012-ben. Olyan 30 év alatti embereket tömörít, akiket a WEF potenciális vezetőként azonosított.

A szerző, Ernst Wolff úgy véli, ez egy próbatér, ahol a jövőbeli politikai vezetőket kiválasztják, átvizsgálják és felkészítik, mielőtt behelyeznék őket a világ politikai apparátusába. Hasonló a WEF indoktrinációs programjához, akárcsak a WEF Young Global Leaders programja.

Nézze meg a Schwab globális alakítói hálózatát! Csodálatos Polly, 2022. március 2. (38 perc)

„Megvan az esélye, hogy 50 éves karriert kapjon… Talán többet is, kap néhány injekciót és így tovább. Ne felejtsd el, hogy avatarod továbbra is élni fog, és agyadat mesterséges intelligencia és algoritmusok segítségével reprodukálják. Tehát nem tudjuk, de legalább 50 évet” 

– mondta Schwab a Global Shapersnek egy zártkörű WEF ülésen.

Nem világos, hogy a közönségben lévő Global Shapers-ek miért tapsoltak és nevettek Schwab azon ötletén, hogy avatárokkal, algoritmusokkal és injekciókkal hosszabbítsák meg életüket. Az övé valóban disztópikus terv, amint azt a cikk későbbi részében elmagyarázzuk. Ha tudták volna, hogy Schwab és munkatársai mit tartogatnak számukra, és lenne némi józan eszük vagy önbecsülésük, úgy döntöttek volna, hogy rohadt tojással dobálják meg.

Néhány hónappal a Global Shapers-szel folytatott látszólag szórakoztató csevegés után Schwab partnerei, az Accenture és a Microsoft segítségével ismét avatarokat alkotott. 

2023 januárjában a WEF elindította a metaverzum működő verzióját, a Global Collaboration Village nevet.

A Global Collaboration Village sajtótájékoztatóján Julie Sweettel, az Accenture elnök-vezérigazgatójával, valamint Brad Smith-szel, a Microsoft alelnökével és elnökével beszélgetve Schwab a következőket mondta:

„Számomra ez volt az első élmény, hogy avatárt használtam. Annyira gyorsan megszoktam, hogy lenyűgöznek a képességeink, amelyekkel rendelkezünk… Számomra ez a következő fázis, a következő nagy fejlesztési szakasz a virtuális világban. És nagyon büszkék vagyunk arra, hogy partnereinkkel együtt azon dolgozhatunk, hogy ezt a technológiát először a közjó érdekében használhassuk.”

A metaverzum egy technológiai koncepció, amelynek középpontjában a virtuális és a kiterjesztett valóság áll.

Megvan az a baljós képessége, hogy a cenzúra, a féktelen megfigyelés és a digitális rabszolgaság alattomos formájának táptalajává váljon, felülmúlva bármit, amivel az emberiség valaha is találkozott. És a Világgazdasági Fórum lépéseket tett annak érdekében, hogy ellenőrzést gyakoroljon felette.

Schwab tömören közvetítette a szervezet metaverzumra vonatkozó ambícióit a 2023 februárjában tartott beszédében, amelyet a megfelelő elnevezésű világkormányzati csúcstalálkozón tartott. Beszédében Schwab kijelentette, hogy azok, akik elsajátítják az új technológiákat, beleértve a metaverzumokat is, jelentős befolyást fognak gyakorolni a világ dolgaira.

„A technológiai átalakulás elején járunk, ha megnézzük, az általában egy S-görbe formájában megy végbe. És éppen most tartunk, ahol az exponenciális fázisba lépünk. És egyetértek, a mesterséges intelligencia, de nem csak a mesterséges intelligencia, hanem a metaverzum, az új űrtechnológiák, és még sorolhatnám a sort, a szintetikus biológia. Életünk 10 év múlva teljesen más lesz, nagyon sokakat érint, és aki elsajátítja ezeket a technológiákat, az valamilyen módon a világ ura lesz” – mondta.

Ha a WEF víziója megvalósulna – egy kiterjedten ellenőrzött metaverzum, amely a társadalom szinte minden aspektusát áthatja –, a meg nem választott WEF megvalósítaná Schwab vízióját: a WEF valamilyen módon uralná a világot a metaverzum irányításában betöltött szerepén keresztül.

Bővebben:  Schwab álmai egy olyan metaverzum irányításáról, amely életünk szinte minden területét áthatja.

A WEF 2024-es éves találkozójának hetében több mint 200 résztvevő vett részt a virtuális Global Collaboration Village-ben . Meglepő, hogy ilyen sokan voltak. 140 szervezet csatlakozott a Village Partners közösséghez, de talán csak a munkáltatók kötelezték az embereket, hogy érdeklődést tanúsítsanak. Ebben az esetben a WEF Globális Együttműködési Faluja úgy tűnik, hogy megbukott. Remélhetőleg a Global Shapers is így látja majd.

Forrás:

https://expose-news.com

https://expose-news.com/2024/03/02/klaus-schwab-your-avatar-will-live-after-you-die/