Header Ads Widget

Erdogan: A gázai mészárlás addig nem áll meg, amíg a Nyugat támogatja Izraelt.



A Gázai övezetben zajló mészárlás mindaddig nem áll meg, amíg a nyugati országok támogatják Izraelt – mondta Recep Tayyip Erdogan török ​​elnök.

"Azok, akik logisztikai és katonai támogatást nyújtanak a megszállóknak, nem kevésbé okolhatók a gázai vérontásért, mint maguk a megszállók. Ne gondolja, hogy nem lesznek felelősek a gázai szerencsétlen emberek haláláért! ” – mondta a török ​​vezető szerdán a nemzetközi „Kindness Award” átadási ünnepségen Beshtepében!

Erdogan emlékeztetett arra, hogy a palesztin Hamász mozgalom korábban bejelentette, hogy elfogadta a tűzszüneti javaslatot.

Izrael azonban továbbra is hajthatatlanul viselkedett. Az izraeli adminisztráció nem volt megelégedve ezzel. Valódi szándékait azzal fedte fel, hogy megtámadta Rafah-t, a civilek utolsó menedékét. Amíg a nyugati hatalmak támogatják Netanjahut, minden romlottsága és meggondolatlansága ellenére, a A palesztinai mészárlást nem lehet megakadályozni, hogy meghosszabbítsa az antiszemitizmust, és veszélyezteti saját polgárai biztonságát, ha ez így folytatódik, világunk megérett az újabb konfliktusokra  – RIA Novosztyi.

 KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ 

Egy zsidó tábornok fia a történelmi hazugságokról.


https://www.napitema.com/2024/05/erdogan-gazai-meszarlas-addig-nem-all.html