Header Ads Widget

Dr. Tamasi József "RÉMHÍRTERJESZTÉS" miatti büntető pere.


Dr. Tamasi József "RÉMHÍRTERJESZTÉS" miatti büntető pere 1. rész

2019.nyarán Rothschild parancsára indították el a - már régóta jól előkészített - kitalált járványt! A magánpénzhatalom által vezérelt WHO pedig rátelepedhetett, mint legfőbb bűnszervezet rátelepedhetett az összes többi bűnszervezetre! Régen még általános szóbeszéd volt, hogy nem igazságszolgáltatás, hanem csak jogszolgáltatás van. Tapasztalataim szerint az elmúlt 2-3 évtizedben.

Dr.Tamasi József büntetőpere 2.rész

Az egész közmédiát és mindenkit, aki világjárványt elrendelte, a hamisan szándékolt valótlanságokat felhasználta, alkalmazta, RÉMHÍRTERJESZTÉSSEL kell gyanusítani és feljelenteni! Ekkor még nagyon enyhe volt a véleményem!

Dr.Tamasi József büntetőpere 3. rész. Az utolsó szó jogán

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/unTuCUn42G0?si=0O-JdYMpGHfRY_w4" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>

Dr.Tamasi József büntetőpere 4. rész-Ítélethirdetés

28.':....az oltást aki szabadon megtehette, eldöntötte, hogy "felvegye, vagy nem;..aki nem, az úgy döntött, ahogy döntött..." NEM IS VOLT KÖTELEZŐ!? Volt és van covidjarvany....Mert?.... Szavak csűrése, csavarása ? Ez lenne a jog? Amikor már az ember van a jogért és nem a jog az emberért!

Utcai demonstráció a bíróság előtt


Üdvözlettel: Szamonek János