Header Ads Widget

Oroszország nélkül nem fog menni itt semmi csak a hazugság, a gyarmatosítás és a pusztítás!


Az Európai Unióban olyan vezetők képviselnek egy, egy nemzetet akiknek semmi közük az adott nemzet kultúrájához, történelméhez vagy olyanok akik eladták a lelküket és most be vannak szorítva a sarokba. 

Nem kaptak felhatalmazást sem a globális kifosztó rendszerükhöz sem ahhoz, hogy az általuk generált és pénzelt migráns áradattal moslékot csináljanak Európából. Nyilván való azoknak az érdeke, akik soha nem tudtak felzárkózni sehová csak a hazugságot, a megosztást, a gyűlöletkeltést, a kifosztást, és a pusztítást ismerik más nemzetek nyakán élősködve.

NEM KELL TÖBB KÁOSZ, NEM KELL TÖBB HAZAÁRULÓ ÁLSZENT ÉLŐSKÖDŐ!
A TÖRTÉNELMI TÉNYEK MAKACS DOLGOK!

Nézzük mennyi jót tettek nekünk az ÁLSZENT,  befogadott jóakaróink. 

A XIX. század második felében, kihasználva a kiegyezés utáni magyar liberális szabályokat, a"befogadott jóakaróink"kialakítják a "befektetői" alapú gazdaságot, az uzsoraelvű pénz-bankrendszert, és létrehozzák a kifosztó kapitalista termelési módot Magyarországon. Az így szerzett óriási bevételeikkel a legaljasabb módszerekkel kiszorítják a magyarságot a szabadfoglalkozású, szellemi pályákról. Az 5%-ra növekedő "jóakarók" adja az ügyvédek, orvosok, a sajtó, a tájékoztatás, a kultúra irányítóinak több mint 50%-át. 

Robbanásszerűen elterjesztik a nagyvárosainkban a szabadkőműves szervezeteiket és megkezdik a Trianont előkészítő magyarellenes, "világpolgár" gondolkodásmód elterjesztését. Elfoglalják a szellemformálás szinte minden területét, az újságírás, színház, film, könyvkiadás, és könyvkereskedés a kezükbe kerül. 

Ma az ő gondolkodásmódjukat terjesztik, és az ő érdekeiket próbálják rá erőltetni a többségi társadalomra, a gyűlöletkeltéstől a nemzet gyalázásig bezárólag.

EZ EGY TUDATOS NÉPIRTÁS, MOST AKKOR KIK IS A NÁCIK ÉS FASISZTÁK?

A MÁSIK PROBLÉMA A VALLÁSI DOGMARENDSZEREK! 

Hazug gyilkoltató Istenek követőiről Jézus világosan beszélt, és azóta nem változott semmi. "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." EZ VAN MA, ETTŐL SZENVED AZ EGÉSZ EMBERISÉG! 

TEHÁT A TEREMTŐ ISTEN NEM GYILKOLTAT SOHA, SENKIT, AKIK ERRE HIVATKOZNAK A VILÁG LEGNAGYOBB HAZUDOZÓI ÉS KÁRTEVŐI. NEKÜNK SEMMI KÖZÜNK AZ ÓSZÖVETSÉGI GYILKOLTATÓ, GYARMATOSÍTÓ, BÜNTETŐ ISTENHEZ, MINT AHOGYAN JÉZUSNAK SINCS, ÉS A TEREMTŐ ISTENNEK SINCS! 

A mai vallási dogmarendszer előtt, volt egy ős kultúra ami az igazi tudást és szakralitást hordozta. 

Ezt kellett legyilkolni, megsemmisíteni, lejáratni, lehazudni ahhoz, hogy az innen lopott tudást átírva, kisajátítva egy olyan dogma rendszert hozzanak létre, ami lehetővé teszi, hogy egy lebutított birkacsordát hozzanak létre pontosabban egy rabszolga társadalmat akik nyakán lehet élősködni és akiket fel lehet használni egymás legyilkolására. 

Elég ha csak a teremtés történetre gondolunk ami egy SUMER teremtés történet és nem az amit kimazsolázva , átírva, kisajátítva eladnak nekünk.

Nem véletlen hazudják le történelmünket és nem véletlen kussol a Vatikán, hogy van fölötte is egy nagyobb földi hatalom, ez nem más mint a magyar Szent Korona.