Header Ads Widget

Európa iszlamizációja gőzerővel zajlik, vajon minek kell még történnie, hogy ébredjünk!

Németországban történt események egyértelműen bizonyítják, hogy az illegális bevándorló kártevőknek sokkal több joguk van már most mint a befogadó nemzet polgárainak. Ez így helyes mint ahogyan az is, hogy a befogadó nemzeteknek kell felzárkózni az illegális bevándorlókhoz és nem fordítva. 

ELMENT A JÓZAN ESZÜK AZ EURÓPAI VEZETÉSNEK!

Pontosan tudja mindenki hogy genetikailag alkalmatlanok bármilyen más kultúra elfogadására vagy beilleszkedésére és ezt ők nem is titkolják. Akkor mit is akarnak itt felzárkóztatni a sátán fajzatai, akik lerabolták az egész világot? Hát a káoszt és pusztítást, mert ez a káosz a garancia a sátáni kifosztó rendszernek, hogy tovább élősködhessenek az embereken. 

Átverték az egész Európai társadalmat, olyan emberek képviselnek egy, egy nemzetet, akiknek semmi közük az adott nemzet kultúrájához, történelméhez vagy olyanok akik eladták a lelküket és most be vannak szorítva a sarokba. Nem kaptak felhatalmazást sem a globális kifosztó rendszerükhöz sem ahhoz, hogy az általuk generált migráns áradattal moslékot csináljanak Európából. Nyilván való azoknak az érdeke, akik szintén soha nem tudtak felzárkózni sehová csak a hazugságot, a kárt és a pusztítást ismerik más nemzetek nyakán élősködve.


Az újévi erőszak megtette hatását, a média most is egyértelműen bizonyította, hogy kit szolgálnak.



Mint ismeretes szilveszter éjszakáján erőszakos cselekedeteket hajtottak végre arabnak és észak-afrikainak leírt fiatalok Kölnben, ezért, a Die Welt című napilap értesülése szerint, Henriette Reker, Köln polgármesternője a februári 4-i karnevál előtt magatartási szabályokat hozott a nők számára.

"Egy karnyi távolságot kell tartaniuk az idegenektől, egy csoportban kell mozogniuk, és nem szabad hagyniuk, hogy elválasszák őket egymástól."


Egy ilyen kijelentés után, a Köln polgármesternőjének vajon mennyi köze van Németországhoz és a németekhez?



http://www.welt.de/politik/deutschl



Nem hisz az ember a sze­mé­nek..........

Németországban, a német-osztrák határnál, alig 3 óra autóútra Magyarországtól, Pocking városkában – a helyi iskola közelében 200 bevándorlónak terveznek ideiglenes szállást biztosítani – az iskola vezetői levélben értesítették a szülőket a várható következményekről. Nyomatékosan azt kérik, hogy figyeljenek a diáklányok öltözködésére.

“Ne vegyenek fel átlátszó blúzt, vagy miniszoknyát, mert ez félreértésekre adhat okot”