Header Ads Widget

A választások előtt nem árt ha rendet teszünk a fejekben, mert semmi nem az aminek látszik.

A problémák ott kezdődnek ebben az országban, hogy az ellenzék többsége MSZP, DK,LMP,MOMENTUM ÉS A KÉTFARKÚ KUTYAPÁRT már eleve ellenzékből hazaáruló. ILYEN MÁS ORSZÁGOKBAN NINCS, mindenütt első a nemzet ahol élnek.

Nálunk az úgynevezett bal-lib oldal, tradicionálisan magyar és nemzetgyülölők társasága, nem ismerik a magyar nép lelkületét, nem tisztelik kultúránkat, jógrendszerünket és gyakorlatilag semmit ami ehhez a nemzethez köthető, és nem ismerik a magyar nemzet küldetését sem,  így működésük teljesen illegitim ebben az országban. Ezek után ki az az elmebeteg, agymosott aki ezektől bármit is elvár? Elsősorban a BALOLDALI SZAVAZÓKNAK köszönhetjük létezésüket.

Annyire csőlátó tudatlan, álszent, kártevő nem lehet senki aki a saját HAZÁJÁT SZERETI ÉS ITT SZERETNE ÉLNI, hogy támogassa  ezeknek az idegen érdekeket kiszolgáló, globalista, hazaáruló élősködőknek a hatalomba jutását, AKIKKNEK EZ AZ ORSZÁG NEM TÖBB MINT EGY LAKÓPARK ÉS KIZÁRÓLAG CSAK KÁRT TESZNEK ENNEK A NEMZETNEK, MINT MINDIG IS TETTÉK.

Ezeket a kártevőket láthatatlan szervezetek irányítják, akik ernyőszervezetként működnek globális szinten és több kalitatív mozgalmat uralnak. Kifele azt mutatják az embereknek, hogy ők aggódnak a nemzetükért ahol éppen élnek, ők egy kalitatív szervezet stb...,stb..., például pénzt gyűjtenek a rászorulóknak, a kedvencük a környezetvédelem és a tehetséggondozás. 

A tehetséggondozás azt jelenti, hogy kiszemelnek és megfinanszíroznak olyan tehetségeket, akik önmaguktól képtelen lennének rá, majd amikor ki iskoláztatják és vezető vagy politikust faragnak belőlük, akkor benyújtják a számlát úgy hogy többé már nem a maga ura lesz az illető, hanem ennek a háttérszervezetnek az utasításait fogja végrehajtani tagadva mindent, hogy őt valójában kik is irányítják. 

Ha ezt megtagadja az illető, megkezdődik ellene a rágalom hadjárat és tönkre teszik az egész életét, mert ehhez megvan minden eszközük (média,pénz,hatalom).

A megtévesztés eszközük amellyel hatalmat szerezhetnek az ilyen vezetők és politikusok az az, hogy soha nem a valódi szándékukat kommunikálják egy adott nemzettel szemben, hanen azt amit az EMBEREK HALLANI AKARNAK, és persze mindig ellenzékből mondják a TUTIT. Így kerülnek a semmiből vezető poziciókba olyan vezető személyek az élet különböző területeire és politikusok, akik nem a saját nemzetükért tevékenykednek.

De nézzük a tényeket, a bal-lib kormányok többek között szociálisan annyira érzékenyek, hogy képesek voltak megszüntetni a harmadik évi gyest, megszüntették a családi adó kedvezményeket, megszüntették a szocpolt, az otthon teremtési programot, és ezzel párhuzamosan deviza hitelbe taszították ezt az országot ezt ŐK TALÁLTÁK KI szemben minden hazugsággal amit ma terjesztenek, ezzel egy csapásra több millió embert sodortak a nyomorba. Tudatosan eladósították az önkormányzatokat és az államot is.

Bevallottan hazudtak a nap 24 órájában, a csőd szélére süllyesztették az országot, közben nem csináltak semmit azon kívül, hogy eladtak mindent amit csak lehetett, totálisan eladósították ezt az országot, továbbá meghamisították a költségvetést, és akinek ez nem tetszett azokat félholtra verették. NA EZ AZ AMIHEZ ŐK ÉRTENEK. Arról már nem is beszélve, hogy elődjeik szétdaraboltatták és lerohasztották ezt az országot minden szinten. 

Lehet "ZORBÁNOZNI" de még soha nem volt olyan állapotban az ország a 90-es évektől számítva gazdasági és más szempontból sem mint most és ez TÉNY, és úgy hogy a csőd széléről volt visszahozva ez az ország. SENKI ÉP ELMÉJŰ EMBER NEM AKARHATJA AZT, HOGY ÚJBÓL LEROHASSZÁK EZT AZ ORSZÁGOT, EZEK A HAZAÁRULÓ KÍVÜLRŐL ÍRÁNYÍTOTT ÉS FINANSZÍROZOTT ÉLŐSKÖDŐK.

És lehet a STADIONOKKAL a 170 MRD-al hülyíteni az embereket, de ez csupán a 3%-a annak a 6000 MRD-nak, amit Gy... és bandája, hitelként vett fel ahhoz, hogy a nyugdíjasok, a tanárok, a rendőrök és az orvosok egyáltalán megkaphassák a pénzüket, EZEK VOLTAK A TRÜKKÖK SZÁZAI. 

Még mielőtt több kárt tennél ENNEK A NEMZETNEK ÉS SAJÁT MAGADNAK, hasonlítsd össze bármilyen szempontból a jelenlegi kormányzat tevékenységét az előzőekkel. Mihez és kikhez képest rosszabb? Azon lehet vitatkozni, hogy mi kellene még, de azon nem hogy egy hazaáruló banda a nemzet érdekeit fogja valaha is képviselni és szolgálni.

Lehet acsarkodni és álmodozni is de ennek az országnak megvannak a korlátai, nem tehetünk meg akármit, nem vagyunk abban a nagyhatalmi pozícióban például a BANKOKKAL SZEMBEN, mert ez lenne a TRIANON2 lenne. És egy totálisan szét vert országot NEM LEHET PÁR 10 ÉV ALATT ÚGY ÁTFORMÁLNI, HOGY MINDENKINEK JÓ LEGYEN.

A lényeg, hogy a bal-lib kormányzások alatt az volt a gyakorlat, hogy külföldi multi cégek nyernek el minden közbeszerzést és zsebbe fizették meg ennek az árát majd a profitot ki talicskázták az országból. Most meg többnyire magyar vállalkozók nyernek el ilyen típusú közbeszerzéseket ÉS AZÉRT HOGY ne szoruljon ez az ország multinacionális cégekre, ez vajon miért és kiknek fáj? A sokszor emlegetett M.Lőri.. ről ma csak a gyalázkodások mennek de arról már kussolnak, hogy ma több 10 ezer embernek ad munkát és a tőke itthon marad.

Kinek fáj az, ha többek között például vissza vásároljuk a nemzeti vagyont, energia szektort, bankot, médiát stb...,persze a "tolvajlásokból", amit az előző élősködő banda eladott. Kinek fáj az, ha egy magyar vállalkozó nyer meg bizonyos beruházásokat, pályázatokat és nem a multi cégek, akik kiviszik a pénzt az országból? HÁT AZOKNAK A BAL-LIB... NEMZETÜNKÖN ÉLŐSKÖDŐ KÁRTEVŐKNEK , AKIK ÉPPEN MOST NEM LOPHATNAK ÉS NEM SZOLGÁLHASSÁK KI HAZÁNKAT IDEGEN ÉRDEKEKNEK, mint ahogyan ezt mindig is tették AMIÓTA CSAK LÉTEZNEK.

Csakhogy világos legyen mindenkinek, hogy hogyan is JUTOTTUNK IDE, mert ez a pusztítás nem ma kezdődött és nem 20 éve és nem O.V..., tette tönkre ezt az országot, csak rá van kihegyezve minden, hogy ezzel fedjék le mindazt a mocskot és hazugságot, amivel évtizedeken át zsarolták és fosztogatták ezt a nemzetet és lerohasztották erkölcsi, szellemi és anyagi szinten egyaránt!

Jó volt itt élni egészen addig amíg a XIX század végén a befogadott jóakaróink meg nem érkeztek, akiknek egy bizonyos csoportja nem felzárkozott, mint minden más békét és kulturát tisztelő ember, hanem úgy gondolták hogy a megosztó, gyülöletkeltő életfelfogásukkal megkezdik Magyarország szétverését és így hatalmat szerezve a végtelenségig tudnak majd élősködni ezen a nemzeten. Beépültek mindenhová és pusztítanak minden szinten. Ezt azért tehették meg mert a Szent Korona országában valóban működött a jogállamiság és a szólásszabadság AMIVEL SZÓ SZERINT VISSZAÉLTEK. És ma az utódjaik arról fecsegnek, hogy nincs demokrácia, jogállam stb...,stb....

A lényeg, hogy ezek a befogadott jóakaróink, HÁLÁBÓL és PERSZE a SZERETETTŐL vezérelve behozták a megosztó, gyűlöletkeltő életformát ide ebbe az országba és mára már elérték azt, hogy össze ugrasztottak mindenkit, mindenkivel mert ebből élnek OSZD MEG ÉS ÉLŐSKÖDJ, kb...ennyi közük van ehhez a nemzethez, egyébként a TRIANON-t is nekik köszönhetjük és a történelem hamisítást is, pontosan lehet tudni név szerint hogy kik voltak és milyen érdekeket is képviseltek.

EZT A MEGOSZTÓ, GYŰLÖLETKELTŐ, KIFOSZTÓ, MÁSOKBÓL ÉLŐSKÖDŐ KÁIN ÉS ÁBEL FÉLE SÁTÁNI ÉLETFORMÁT SEM JOGRENDSZERÜNK SEM HAGYOMÁNYAINK SEM KULTURÁNK NEM ISMERI. TEHÁT NEM A MAGYAR JOGRENDSZER TETTE TÖNKRE EZT AZ ORSZÁGOT ÉS AZ EGÉSZ VILÁGOT, SEM ERKÖLCSI, SEM LELKI, SEM ANYAGI SZINTEN.

Hogyan is kerültek hatalomba ezek a nemzetgyülölők? Mivel a Szent Korona jogredszer alapján semmilyen hatalom közelébe soha az életben nem kerülhettek volna, MERT KIFEJEZETTEN TILTJA, ezért ránk szabadították a ruszkikat, vagyis illegitim rendszerrel, diktaturával ÉS ILLEGITIM JOGSZABÁLYOKKAL varázsoltak hatalmat maguknak ami azt jelenti, hogy illegitim és érvénytelem volt minden tettük ebben az országban és ez az utódjaikra is mint a jelenlegi hazaáruló bandákra is vonatkozik, akik most éppen nem a ruszkikat hozzák a nyakunkra, hanem az EU.. kifisztó szervezetet. SEMMI NEM VÁLTOZOTT, mert nekik ez az ország nem több mint egy lakópark.

Azoknak akiknek még mindig nem világos, hogy hol élnek és HOGY MIÉRT VERGŐDNEK EZEK A SÁTÁNI SZERVEZETEK, szerte a világban Magyarország ellen. Ez az ország a Szent Korona tulajdona, akit nem lehet megvenni, aki nem egy tárgy egy szimbolum mint mást királyságoknál hanem élő minősség és földi szinten a Teremtő Istent képviseli, aki nem azonos az ószövetségi gyilkoltató Istennel. Tehát a Szent Korona jogrendszer örök érvényű és univerzális törvényekre épül amit nem változtathat meg senki ezen a földbolygón, sem az USA, sem az EU, sem a PÁPA ezt még párszáz éve pontosan tudta mindenki. AKINEK EZ NEM TETSZIK AZ MENJEN ODA AHONNAN JÖTT VAGY AHOL JÓL ÉRZI MAGÁT VAGY PERELJEN A TEREMTŐ ISTENNEL.

Miért is hazudik pofátlanul a balliberális ellenzék!

Vegyük azt az ellenzéki állítást, hogy itt valóban mindent ellopnak. Egy ilyen helyzetben sikerült tehát a kormánynak úgy menedzselnie a dolgokat, hogy államháztartás többlete az idei második negyedévben 120 milliárd forint volt. Az idei első félévben pedig 151 milliárd forint többletet mutatott az államháztartás. Tehát, hogy az ellenzéki logikát megértsük, a kormány úgy lop el mindent, hogy közben az idei első félévben 151 milliárd forintos plusz keletkezett az államháztartásban. Nem kell közgazdász végzettségűnek lenni, hogy bárki lássa eme állítás teljes abszurditását.

De nézzük tovább a számokat: a költségvetés kiváló helyzetét a központi költségvetés pénzfogalmi adatai is alátámasztják, az első hét hónapban ugyan 352,7 milliárd forint hiány keletkezett a központi költségvetésben, amit az okozott, hogy 2019. január-júliusban 441 milliárd forint uniós bevétel érkezett, míg az uniós kiadásokra 850,8 milliárd forintot fizetett ki a költségvetés a kedvezményezettek részére. Az uniós pénzáramlásoktól megtisztítva 57 milliárd forint többlet lett volna a költségvetésben, szinte minden adónem bővülése meghaladta az idei terveket. Itt is láthatják, hogy a költségvetési számok is azt mutatják, hogy a kormány az uniós forrásokat leszámítva is képes pozitív egyenleget végrehajtani.

És ha már az uniós pénzeknél tartunk, akkor fontos megemlíteni, hogy az a 850 milliárd forint, amit kifizetett a kabinet a különféle projektek finanszírozására, az a későbbi években gazdasági növekedésként, adóbevételként és reméljük az érintetteknél fizetésemelés formájában fog megjelenni. Tehát ezek a pénzek nem a semmibe, hanem gazdaságélénkítésre mennek el.

Végül pedig a legújabb pénzforgalmi adatokból az is kiderült, hogy az államadósság tíz és féléves mélypontra a GDP 68,7 százalékra csökkent az egy évvel ezelőtti 74 százalékról, valamint a tavaly év végi 70,8 százalékról a fegyelmezett költségvetésnek és a kimagasló nominális GDP növekedésnek köszönhetően. Az idei év végére 67 százalék, jövőre 63,2 százalék közelébe csökkenhet az államadósság rátája, 2021 után pedig 60 százalék alá mérséklődhet. Tehát itt is megállapítjuk, hogy az ellenzék logikája szerint a kormány úgy lop el mindent, hogy közben csökken az államadósság. A logika szabályai szerint ezen balliberális állítás sem igaz.

Mindenki számára világos kell legyen, az ellenzék, amikor arról beszél, hogy itt soha nem látott korrupció van, azt semmilyen számadat nem támasztja alá. És még mielőtt bárki félreértene, nem azt állítom, hogy ne lenne korrupció, de abban a formában, ahogyan arról a balliberális megmondóemberek beszélnek, nem létezik. A világ minden országában van korrupció, még a „fejlett Nyugaton” is. A számok alapján az látszik, hogy nálunk egyáltalán nem olyan mértékű a közpénzekkel való visszaélés, mint az a Gyurcsány-Bajnai-kormányok idején volt, amikor álmodni sem mertünk volna ilyen adatokról.

A lényeg, hogy ezek a bal-lib bandák, nem tisztelnek semmit amit a magyar nemzet érdeke és mindent meg tesznek azért hogy Magyarország ne a küldetését végezhesse. 

Halvány fogalmuk sincs arról, hogy ez a civikizáció a kegyelem időszakában él és ha NEM ÉBREDÜNK és 2035-ig nem lenne aranykor BOLYGÓSZINTEN, amit a sátáni szervezetek és azok kiszolgálóik nem fognak megélni, mert Teremtői szintről kiveszik őket az élők sorából, akkor mi is el leszünk innen takarítva erről a földbolygóról MINT AZ ELŐZŐ CIVILIZÁCIÓK, atombombástól, pénzestől és vallási dogmástól együtt.

2012 től új korszak kezdődött az emberiség életében, és teljesen más energiák működnek mint 20 évvel ezelőtt és el leszünk innen takarítva velük együtt ha továbbra is egy olyan MEGOSZTÓ sátáni PÉNZRENDSZERT és élősködőket tartunk hatalomban, akik a pusztításra lettek teremtve, akiknek PÉNZ LETT AZ ISTEN ÉS AZ I(GAZSÁG), akik ember és Isten közé álltak, hogy az össze vissza lopkodott, átírt, kisajátított és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására, hogy ez által biztosítsák saját hatalmukat. EZ SZEMBE MEGY MINDEN UNIVERZÁLIS TÖRVÉNNYEL.

Ezeknek az anyagba süllyedt lelki nyomorék kártevőknek, halvány lila gőzük sincs a létezésről, az élet, a lélek, az ember és a világ működéséről. Halvány fogalmuk sincs arról, hogy ennek a civilizációnak az évei megvannak számlálva, mert nem ezért lettünk teremtve erre a bolygóra amit jelenleg végzünk, hanem a lelki fejlődésre.

A profitra és a fogyasztásra épülő fedezetlen semmi egy olyan mértékű anyagba süllyesztett társadalmat hozott létre, HITEL LEHETŐSÉGEKKEL MEGFŰSZEREZVE a fogyasztást, amit már emberi szinten nem lehet megfékezni. 

Semmi másról nincs szó csak a fogyasztásról és a gazdasági növekedésról. Ez azt jelenti hogy termeljünk, gyártsunk és FOGYASSZUNK MINÉL TÖBBET mert ha nincs PROFIT összeomlik a gazdaság és NEM LESZ MELÓ. Ez azt jelenti, hogy végezzünk egyre nagyobb pusztítást a fedezetlen semmiért, mert különben éhen halunk, vagyis saját magunk alatt vágjuk a fát önként és dalolva.

Az aranykorban nincs olyan hogy földi hatalom, nincs világállam, nincs semmilyen ....izmus, nincs vallás és nincs pénz sincs. Minden tudás és irányítás közvetlen forrásból a Teremtőtől érkezik. 

Szemben a vallási dogmákkal akik kerestetik az Istent, ez egy TEREMTETT világ és kontroll alatt van az egész világegyetem a TEREMTŐ ÁLTAL, aki nem azonos az ószövetségi gyilkoltató Istennel. Ez a Teremtői szuper intelligens energia benne van mindenben és mindenkiben, nélkül nincs semmi és senki ebben a világegyetemben. Ez a szuperintelligens energia tarja össze az anyagot, különben nem létezne olyan mint anyag és nem létezne semmi és senki, ÍGY KONTROLL ALATT MINDEN ÉS MINDENKI ÉS SEKIVEL NEM TÖRTÉNIK SEMMI CSAK ÚGY VÉLETLEN. A HAJAD SZÁLA SEM GÖRBÜLHET AZ Ő TUDTA NÉLKÜL.

A rostálás időszakát éljük amely az elkövetkezendő években egyre jobban felgyorsul. Ilyenek a betegség, baleset, katasztrófák, családi és anyagi problémák, melyek mind kivétel nélkül Teremtői szintről vannak megszervezve és tetteink következménye. SENKI NEM MENEKÜLHET.

Ha te is szeretnéd megélni az aranykort és számodra is fontos az emberiség megmaradása jelentkezz képzésünkre, minden tudás a rendelkezésünkre áll Teremtői szintről.