Header Ads Widget

Szijjártó Pétert s rajta keresztül hazánkat vádolta különféle hazugságokkal a nyugati álhírgyártás zászlóshajója, a CNN riporternője - Videó

Külügyminiszterünk ugyan pompásan helyretette a pimasz nőszemélyt, ám a nemzetközi balliberális maffia ennyitől még nem fog leállni. Az fáj nekik, hogy Magyarországnak szuverén, nemzeti érdekű kormánya van, nem Nyugatról irányított bábkormánya. Addig ütik, fenyegetik, zsarolják majd hazánkat, míg itteni bábjaikat hatalomra nem segítik. Addig nem adják föl, míg újra gyarmat nem leszünk.   

Az amerikai balliberálisok (Demokrata Párt) félhivatalos szócsövének, a CNN-nek adott interjút csütörtök éjjel Szijjártó Péter külügyminiszter. Egy bizonyos Christiane Amanpour volt a vallatótiszt, aki állítólag „sztárriporter”. (Nálam a „sztár” fosztóképző. Akit a médiában így neveznek, többnyire kiemelkedő nyalonc, aki bármit és annak az ellenkezőjét is kész hirdetni, ha jól megfizetik. Cserébe „sztár” plecsnit kap.)
Szóval Amanpour vallatta a magyar külügyért, és ez annyiból állt, hogy kérdéseknek álcázott hazugságokat vágott az interjúalany fejéhez. Mindjárt így indított:
A világjárvány a jogállamiságot és a demokráciát is veszélyezteti, lásd Magyarország példáját. A múlt héten a magyar kormány felhatalmazást kért meghatározatlan időre a rendeleti kormányzáshoz a járvány kezelésére. A törvény nem tartalmaz időkorlátot. 

Valójában a parlament bármikor visszavonhatja a rendkívüli felhatalmazást. És időkorlát igenis van: a járvány vége. Egy ilyen elfogult fölkonferálás után tisztességes újságíróiskolából úgy vágnák ki a nebulót, mint macskát a gangra. Amanpourt viszont senki sem vágta sehová, folytathatta a műsort, és még csak ekkor kezdett belelendülni. Előadta: a koronavírus-járvány ellenére a francia nemzetgyűlés, a brit parlament és az amerikai kongresszus működik, míg a magyar nem, a kabinet határozatlan idejű rendeleti kormányzáshoz kért felhatalmazást, amit a parlament elfogadott. 
 Az Önök parlamentjét beszüntették


– vetette oda agresszíven, és a hangsúlyából kitűnt, nem is vár választ; annak örülne a legjobban, ha a miniszter csak bólogatna, holmi ellenkezéssel nem zavarná össze szegény nézőket. Szijjártó Péter viszont válaszolt, és tételesen cáfolta Amanpour balgaságait; így a parlamenteset is:
Sajnálattal közlöm, hogy újabb álhírt terjeszt Magyarországról, mivel azt mondta, hogy a parlamentet beszüntették, ami nem igaz. A parlament ülésezik. Ezen a héten például három napon is ülésezett.

Amanpour nem kért bocsánatot a hazug vádakért, a megbánás legapróbb jelét sem mutatta, sőt még agresszívebb lett. Hát hogy meri őt helyretenni egy miniszter? Őt, a nagy „sztárriportert”? Majd így vágott vissza:
Mi nem használunk álhíreket, szóval nincs értelme erre utalni, mikor velem beszélget.

Nem csoda, hogy Donald Trump amerikai elnök is többször elküldte melegebb éghajlatra a CNN-t. Volt, hogy a világ egyik legnagyobb álhírforrásaként jellemezte őket, máskor hírhamisítóként. És még szolidan fogalmazott. Nincs olyan nap, hogy ne hazudnának róla valamit ebben a propagandatévében.


ISMERŐS VÁDAK

Ugye, milyen ismerősek a CNN-en és azt megelőzően több tucat nyugati médiakanálison végighömpölygő hazugságok? Mintha az ideiglenesen Magyarországon állomásozó ellenzék is ugyanezeket sorolta volna az elmúlt napokban. A forgatókönyv a régi:
  1. Ellenzékünk idehaza hazudozik egy sort.
  2. Ezt a nyugati elvtársak tükörfordítás után vagy a levélben kapott sorvezető alapján, a legcsekélyebb ellenőrzés, forráskritika nélkül visszhangozni kezdik, büntetést/pénzmegvonást/kizárást/kiátkozást helyezve kilátásba Magyarországnak.
  3. A hazai elvtársak elégedetten számolnak be róla, hogy hazugságaikat a nyugati haverok megfuttatták, szerintük ebből is látható, hogy „Magyarország végleg elszigetelődött”, „a nemzetközi nyomás fokozódik”, „Orbán most már tényleg bukni fog”.
  4. Mikor a bukás mégsem jön össze, kezdik elölről az első ponttal.
Amikor az Index–HVG–24–444-tengely és vidéke idehaza, belföldi használatra hazudozik, az némiképp más, az a belpolitikai vircsaft része. Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a miénk. Amikor ellenzéki firkászok külföldön mószerolják a kormányt hazugságokkal, az már drámaibb eset.
Ám mindezeknél sokkal súlyosabb, mikor idegen államok hatalmi gépezete szándékos hazugságokkal, fakenews-támadásokkal, zsarolással, fenyegetéssel, Sargentini-jelentéssel, forint elleni spekuláns támadással próbál nyomást gyakorolni a szuverén magyar államra. A nyomásgyakorlás célja végső soron a demokratikusan választott kormány megingatása, megbuktatása. Ez bizony nemzetbiztonsági kérdés. A Magyarország elleni összehangolt nyugati politikai és médiahadjárat valójában támadás nemkatonai eszközökkel. Politikai terrorizmus.
Amit művelnek, borzasztó veszélyes. Ugyanezek az Amanpourhoz hasonló, újságírónak látszó gátlástalan terroristák gyakorta háborúknak ágyaznak meg. Az elmúlt évtizedekben többször előfordult, hogy a CNN vezényletével szisztematikus hazudozással addig lázították a nyugati közvéleményt, míg az végül maga követelte a patás ördöggé démonizált államok (Afganisztán, Irak, Irán, Szíria, Líbia) szanaszét bombázását. Utána pedig csodálatos propagandával magyarázták, miért volt szükségszerű hadüzenet nélkül lerohanni az illetőt, meggyilkolni sok százezer katonát és civilt. Hogy azután kiderült, a vádak hamisak voltak? Hogy nem volt tömegpusztító fegyver? Kit érdekel? Mire ez lelepleződött, addigra visszabombázták a középkorba az érintettet, nyugati érdekeket kiszolgáló bábkormányt emeltek hatalomra, kőolaja, földgáza és egyéb ásványkincsei pedig már jó kezekbe kerültek. Amanpournak és terrorista társainak tehát a mindennapos rutin része a háborús uszítás, a gyengébb országok gyalázása, megfélemlítése, politikai karanténba terelése. Cinizmusukra jellemző: 2001. szeptember 11-e után a muszlimok elleni totális háború prófétái voltak, 2015-től viszont már ugyanők a muszlim „menekültek” legfőbb szószólói…
Külügyminiszterünk ugyan pompásan helyretette a pimasz nőszemélyt, ám a nemzetközi balliberális maffia ennyitől még nem fog leállni. Idestova tíz éve visel hadat ellenünk a világ legjobban szervezett politikai bűnszervezete. Az fáj nekik, hogy Magyarországnak szuverén, nemzeti érdekű kormánya van, nem Nyugatról irányított bábkormánya. Addig ütnek majd minket, míg itteni bábjaikat hatalomra nem segítik. Addig nem adják föl, míg újra gyarmat nem leszünk. Mi sem adhatjuk föl hát sosem, különben minden sikerünk, eredményünk elvész, amiért 2010 óta közösen harcoltunk.




pestisracok.hu