Header Ads Widget

A mai napra is van egy rossz hír az Orbán-gyűlölők számára: nemzeti konzultációt hirdet a kormány



De nem ez a rossz hír számukra. Hanem az, hogy a nemzeti konzultációban a kormány az embereket a jövőjükről alkotott elképzeléseikről faggatja.

Miért rossz hír ez az Orbán-gyűlölő baloldal számára? Azért, mert a végén kiderülhet, hogy az emberek egyáltalán nem "baloldali" jövőt képzelnek maguknak. Főleg nem olyat, amit amit mondjuk a CEU-n gyártanak: ingyenélő "kisebbségek", jogfosztott hagyományos (értsd hetero) családok, adósságban fuldokló társadalom, migránshegyek, lemészárolt nemzeti értékek és multikulti nihilben haldokló kultúra.

A baloldal egyébként soha nem volt kíváncsi arra, hogy az emberek milyen jövőt akarnak, sőt, még azt sem kérdezte meg soha, hogy az emberek egyáltalán mit akarnak. A kádári baloldal pl. a proletár internacionalizmust tette kötelezővé és mehetett a levesbe az, akinek ettől eltérő jövőképe akadt.

A 90-es évek szadeszes "fejlesztésű", tőlünk idegen kultúrák és utálatos hazai devianciák imádatára épülő világképe sem volt éppen a széles rétegek számára szolgáló tökély maga, ezért nem kérdés, hanem parancsszerű előírás volt annak szolgálata.

A nemzeti konzultáció egy olyan jól bevált eszköz, amellyel a magyar emberek dönthetnek a saját életüket befolyásoló kérdésekben – írja Hollik István kormányszóvivő a közösségi oldalán - mert ha valami, akkor a járvány által okozott gazdasági válsághelyzet egyértelműen indokolja, hogy megkérdezzük a magyar embereket a saját jövőjüket illetően – teszi hozzá.

Nos ez az, amitől retteg és sikítófrászt kap az emberek megkérdezése nélkül, rendszerint fejük fölött döntő, nemzetellenes baloldal. Mármint akkor dönt az emberek feje fölött, amikor kormányon van. Javaslom, tegyünk meg mindent, hogy ez utóbbi ne történjen meg többé soha.