Header Ads Widget

Férfi és női ruházat - Élj át egy csodás élményt egy gyönyörű, divatos nyári ruhában.





Nyári ruhák virágos mintával és a színskála minden színével válj ennek a nyárnak a királynőjévé!

A virágmotívumok évek óta divatos elemei mind a lakásnak, mind pedig a női, férfi és gyermek ruhatárnak. A tavaszi és nyári kollekciók elengedhetetlen eleme, mely akár egy egyszerű trikót is divatos ruhadarabbá varázsol. 

Hogyan hordjuk a virágos designt?

Ha virágos mintát keresünk, a legnagyobb szabad teret természetesen az ifjúsági illetve a gyermekruhák között találjuk. A fiatalság nem ismer határokat. így ennél a korosztálynál akár az extravagáns összeállítások is megengedhetők. A lényeg, hogy legyen eredeti, színes és vidám. Elragadó lányka ruha, divatos blúz, vagy akár egy csőnadrág - ebben a kategóriában a gyerekruhák között találjuk a legmerészebb megoldásokat.

A bohó stílus, melyben a növény és virágminta gyakran előforduló elem, most a legnagyobb divatsláger a tervezők körében. A divat világába pedig visszatér a virágos retro stílus. Ez is egy remek alternatíva az érett hölgyek számára. 

Mezei virágok, díszes bazsarózsa vagy a trópusi dzsungel motívumai. Rózsák, árvácska, orchidea - a virágos motívumok különféle színárnyalatú, gyönyörű minták, melyek különböző típusú szépségekhez passzolnak. 

Az Aszimmetrikus vagy a rövid ruhák remek választás egy őrült nyári partira. A kissé hosszabb fazonok pedig kiválóan megfelelnek egy formális fogadásra, illetve találkozóra.

Mivel viseljük a virágos ruhákat?

A nyomtatott virágmintás ruhák leginkább a nyári időszakhoz kapcsolhatók. Ezért a legjobban egy finom szandálhoz fognak passzolni. A megfelelőt keresve magunknak, emlékezzünk arra az aranyszabályra, miszerint "A ruhához mindig vegyünk magassarkút!" Már a kissé megemelt talpú szandálok is stílust és nőiességet kölcsönöznek a viselőjüknek. Jegyezd meg, hogy ez az aranyszabály különösen igaz a testhez álló fazonok esetében. A magasabb sarok kihangsúlyozza a nőies vonalakat és gyönyörűen megnyújtja az alakot.

A virágos minták nagyon gazdag és színes elemek, melyek igen nagy mértékben formálhatják az alakunkat. Ha a "körte" kategóriába tartozol, akkor válassz trapéz ruhát. A szerencsés "homokóra" alkatúak egy virágos ceruza ruhában megmutathatják csodás, arányos alakjukat. Azoknak pedig, akik fiús alkattal rendelkeznek, és ideális vonalakról álmodoznak,  fodros vagy buggyos ruhát ajánlunk. 

A virágos motívumok a mindennapi öltözékeken ugyanúgy megjelennek, mint a speciális alkalomakra szánt ruhákon. A gyönyörű nőies minták minden öltözéknek nyárias karaktert adnak. 

Nincs is annál szexibb, mint a nőies fazonok összekapcsolása a gyermekies ártatlansággal. Pontosan ilyen keveréket ad a virágos női fehérnemű. A csipkék minden nőnek szexepilt kölcsönöznek. 

Mostanában nagyon népszerűvé váltak a szabadidőcipők és a slip-on típusú cipők virágmintákkal. Ideálisan passzolnak a farmernadrághoz, szabadidőruhákkal összekomponálva pedig extravagáns kinézetet eredményeznek. 

Szintén divatosak az otthoni kellékek és dekorációk. Ebben az esetben azonban vigyáznunk kell, nehogy túlzásba vigyük egy-egy helyiség design-ját. A virágos sötétítőfüggönyök, fotótapéták vagy a párnahuzatok a legegyhangúbb helyiséget is élettelivé varázsolják. A virágos dekorációk remek jellemzője, hogy stílusos kontrasztot visznek a belső terek légkörébe.


Válassz bátran virágos motívummal ellátott ruhákat, és csempészd be a kislányos bájt ruhatáradba! Kattints a részletekért


Férfi ruházat


Stílusos férfi divat

Fedezd fel a férfi ruhák széles kínálatát, melyekben stílusosan fogsz kinézni akár a mindennapokon, akár a munkahelyen, vagy a fontos találkozókon is. Az öltözetünk olyan, mint a névjegykártyánk. A divatos, a hozzánk tökéletesen passzoló öltözék nagyon vonzóvá tehet minket. Viselj tehát elegáns inget, jó vágású nadrágot és hódítsd meg a hölgyek szívét. 

Modern üzleti divat
Ismerd meg a stílusos öltönyöket, és a hozzájuk passzoló férfi ingeket és nyakkendőket, melyek kifejezetten a precíz, gondos kinézetre fekteti a hangsúlyt. A klasszikus színeknek, a feketének, és a szürkének köszönhetően az öltönyök mindig divatosak és elegánsak lesznek. A kétsoros zakók az elegáns bevarrásokkal és a vékony, divatos gallérral remekül passzolnak a hivatalos stílusú nadrágokhoz. Ehhez az öltözékhez a férfiak gyakran választanak hivatalos stílusú inget klasszikus gallérral, mely tiszta pamutból készült, vagy olyan anyagból, amely könnyen vasalható. A gondosan kiválasztott nyakkendő remekül kiegészíti ezt az ünnepélyes stílusú öltözéket.

Sportos öltözékek férfiaknak

Nem formális viseletként hétvégére a farmert ajánljuk és más, a mindennapi viseletre szánt nadrágot, valamint az ingek és pólók, a pulóverek és kabátok széles választékát. A tartós farmerek  divatos, szaggatott modelljei kitűnő alapjai a férfi öltözékeknek. A farmerek tartósak, könnyen kezelhetők és mindenhez passzolnak - mind a normál mind pedig a szűk szabásúak. A hidegebb napokon hordhatsz meleg farmert thermo betéttel magas minőségben. A farmerhez leginkább az ingek passzolnak rövid, vagy hosszú ujjú verzióban.

A fiatal férfiak gyakran választják a testhez jobban passzoló, csípőben kissé szűkített fazonú ingeket, divatos mintákkal díszítve. A hosszú vagy a rövid ujjú ingek, a pólók és a szabadidő felsők mindig divatosak lesznek. Ha az egyszerű stílust szereted, akkor válaszd a világos, tiszta alapszíneket. Az eredeti, sportos mintákkal ellátott pólóink is rendkívül népszerűek. Kivételesen fiatalos megjelenést kölcsönöznek a kontrasztos bevarrással ellátott kapucnis szabadidő felsők is.

Azok, aki a mindennapi stílust preferálják, cipzáros szabadidő felsőt választanak klasszikus színekben. Ha hidegebbre fordul az idő, meleg pulóvert lehet venni alájuk. A divatos varrásminták vagy csíkok kiegészíti a lezser, hétvégi öltözetet. Különösen kényelmesek a világos szőrme béléssel ellátott dzseki. A praktikus viseletet nyújtó dzsekiket a sportos férfi ruhák között találod meg oldalunkon. Vízálló, lélegző anyagból készültek, melynek köszönhetően ideális viseletet nyújtanak a természet ölén tett kirándulások alkalmával.