Header Ads Widget

Ki készítette Korózs Lajos álmentős lejárató videóját? Ekörül zajlik most az élet az MSZP-ben.



A 168 óra azt írta, hogy több forrásból úgy tudják: Ujhelyi István asszisztense, Szalay Tamás Lajos készítette a hírhedt álmentős videót, amelyben Korózs Lajos beszélget egy magát mentőápolónak nevező nővel a kórházi ágyfelszabadítás állítólagos következményeiről.

Ujhelyi István és asszisztense most elhatárolódnak a videó tartalmától.

„Hogy megelőzzem a további baráti és nem baráti hívásokat: a sajtóban megjelent állításokkal kapcsolatban egyértelművé kívánom tenni, hogy az MSZP videójának felvételéhez mindössze technikai segítséget nyújtottam a szabadidőmben, annak előkészítésében és tartalmában semmilyen szerepem nem volt. Minden egyéb, a videóval kapcsolatos kérdésben kérem, keressétek az MSZP sajtóosztályát” – írta Facebook-oldalán Szalay Tamás Lajos.


Ugyanerről a kérdésről Ujhelyi István azt írta: „A sajtóban megjelent állításokkal kapcsolatban egyértelművé kívánom tenni, hogy közvetlen munkatársam, Szalay Tamás Lajos az MSZP videójának felvételéhez mindössze technikai segítséget nyújtott a szabadidejében, annak előkészítésében és tartalmában semmilyen szerepe nem volt. Minden egyéb, a videóval kapcsolatos kérdésben kérem, keressék az MSZP sajtóosztályát.”

Forrás: ATV nyomán