Header Ads Widget

Rendesen megviseli Budapestet KariGeri polgármestersége, az idősek otthonának népirtást idéző tragédiája után jön a "Lánchíd projekt".



Ezek a libsi politikus-szélhámosok mintha azon versenyeznének, hogy ki tud több embert padlóra küldeni, vagy a Dunába lökni.

Ott van ugye Miskolc libsi polgármestere, aki a járandóságuk visszatartásával a megváltozott munkaképességűeket alázza meg, miután csődközeli állapotba döntötte a várost.. Vagy Pécs libsi polgármestere, aki duplájára akarta emelni a gyermektáborok díját. Sarc hátán sarc, pedig hogy fogadkoztak.

Aztán persze elvtársaik az Országgyűlésben mocskos nagy pofával kérik számon a kormányon a... Mit is? Semmit. Vagyis úgy tűnik, mintha számon kérnének bármi, mert pofájuk mozog, hangok jönnek ki onnan, ami messziről beszédnek, közelről károgásnak hallik. (Most kérek elnézést a varjaktól, akik intelligens állatok, én tudattal rendelkeznek, ellenben a hazai ellenzékkel, akik már nem önmaguk, hiszen egytől egyig Soros György bábjai)

Ezek már ott a parlamentben Soros Györgyön kívül nem képviselnek senkit. Nem is képviselők ők, hanem bűnözők. Nehéz kimondani, leírni, de azok. Híreket hamisítanak, rémhíreket gyártanak és terjesztenek, ez utóbbi pedig bűncselekmény. Nem kéne már a tökükre lépni és laza mozdulattal hátralökni..?