Header Ads Widget

Gyurcsány minden bizonnyal ismét nagyon közel került a szeszhez és olyan jogokról beszélt, amihez semmi köze.



Egy hazaáruló jogilag a lábát sem tehetné be a parlamentbe nem hogy jogokról beszéljen a magyar embereknek?



Először is ez az ország nem a nemzetgyalázók tulajdona, hanem a Szent Korona tulajdona és van örök érvényű jogrendszere, mert földi szinten a Teremtő Isten képviseli, ezért nem lehet feldarabolni, amely minden magyarra érvényes bárhol is éljen a világon.

Innentől kezdve a magyar nemzet érdeke és Ferencnek az érdeke szöges ellentétben állnak egymással, vagyis a magyarság jogairól vele nincs miről tárgyalni.

Egyébként aki a magyarságot támadja, az a Szent Koronánkat is támadja. Az igazság mivel nem földi termék, ezért a tettekre egyre gyorsabban jönnek a válaszok Ferenc testvérünk legnagyobb bánatára. 

Csak meg kell nézni hogyan élték az utolsó éveiket azok a magyar és nemzetgyalázó lelki nyomorékok, akik nyíltan vagy burkoltan, mindent megtettek a magyarság ellen. Legutóbb éppen Boros L. gyalázkodott a Szent Korona másolatával. És?



A másik probléma, hogy aki a határon túli magyarságot támadja, az az itt élő magyarságot is támadja. Ez a nagy bü..s helyzet, és ezt Ferenc testvérünk milliószor be is bizonyította!

Itt csak egyetlen kérdés van vele kapcsolatosan és pedig az, hogy egy ilyen magyar és nemzetgyalázó, milyen jogrendszer alapján élősködhet ennek a nemzetnek a nyakán? Mert ezt a Szent Korona jogrendszer kifejezetten tiltja.

Még egy román is tudja azt amit Ferenc nem akar tudni!