Header Ads Widget

A fotókon az a 24 éves szomáliai férfi, aki 3 embert megölt, többet pedig megsebesített Németországban, Würzburgban az utcán. Videó




Mit tudunk eddig? A szomáliai bevándorló délután 5-kor válogatás nélkül kezdte gyilkolni a járókelőket egy késsel. Közben Allahot dicsőítette. A három halálos áldozat mellett többen megsérültek, 2 ember életveszélyes állapotban került kórházba.

Az ámokfutót előbb civilek próbálták megfékezni, majd a kiérkező rendőrök rálőttek és elfogták. Az afrikai férfi 2015 óta élt a bajor városban.

2016-ban volt már iszlamista támadás Würzburgban. Egy afgán fiatal baltával támadt egy vonat utasaira. Ő is Allahu akbar!-t kiabált.

NEM TUD NEM ESZEMBE JUTNI EZEK UTÁN, hogy a héten már megint micsoda hisztit rendeztek a német politikusok (is) Magyarországgal kapcsolatban. 

Ursula Von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke például azt mondta, hogy Magyarország szembe megy az európai értékekkel, de majd az Unió “MEGVÉDI A POLGÁROKAT”.

Sajnos úgy tűnik, hogy a német polgárok védelmével kapcsolatban is lenne még feladat

Angela Merkel német kancellár pedig arról beszélt tegnap az uniós csúcstalálkozó után, hogy “komoly problémát jelent, hogy RENDKÍVÜL ELTÉRŐ ELKÉPZELÉSEK VANNAK Európáról és EURÓPA JÖVŐJÉRŐL” az egyes országok vezetői között.

Micsoda igazság Merkeltől! Valóban egészen más elképzelése van Európa jövőjéről a magyarok többségének, mint neki vagy a többi “haladó” politikusnak. 

Mi azt tanácsoljuk, hogy például a bevándorlás ügyében maradjunk a mi elképzeléseinknél!








A rendőrség által ismert szomáliai 2015-ben "menekültként" lépett be. A cselekmény nem "incidens" volt, ahogy a Tagesschau fő hírében a nézőknek akarta javasolni, hanem egy iszlám terrorcselekmény. Az elkövető azt kiabálta, hogy "Allahu Akbar":


Nagyon tanulságos videók a bevándorlással kapcsolatban!  

Magyarország jövőjét tekintve nem túl rózsás a helyzet! Részletek: http://www.napitema.com/2020/06/magyarorszag-jovojet-illetoen-jelenleg.html


https://twitter.com/nszrt/status/1409015380476039168?s=20