Header Ads Widget

Ez fájni fog! Magyarország problémája elsősorban nem a politikusok, és nem a rendszer, hanem a mi tudatlanságunk!



Jellemző a magyarokra, hogy nincs összetartás és ezáltal gyakorlatilag minden néhány tenni akaró ember kezdeményezése, kudarcra van ítélve!

Mára már sikerült össze ugrasztani mindenkit, mindenkivel! Legtöbb magyar ember, úgy éli le az életét, hogy még a saját történelmünket sem ismeri, ennek köszönhetően a média propagandák, úgy manipulálhatják, ahogyan csak akarják.

Köztudott, hogy a médiák nagyon nagy többsége, pártpolitikai érdekeket szolgál ki, így legtöbb esetben pont a legfontosabb információkat nem hozzák nyilvánosságra.

“A média a legerőteljesebb dolog a világon. Ártatlanból bűnöst, a bűnösből ártatlant tud csinálni. És ez hatalom. Mert így ők kontrollálják a tömeg tudatát. A sajtó annyira erőteljes tud lenni a percepció gyártásban, hogy a bűnözőt áldozatnak és az áldozatot a bűnözőnek képes átalakítani az emberek szemében. Ha nem vagy szemfüles, a média megutáltatja veled az elnyomottakat, és megszeretteti veled azokat akik elnyomnak.”Malcolm X

A közösségi médiák is már cenzorként működnek, korlátoznak, letiltanak, minden olyan bejegyzést, amely bizonyos érdekcsoportok véleményével ütközik. Ez azt jelenti, hogy nem beszélhetünk sem szabad, sem független sajtóról. 

Miért nem tudnak a civil megmozdulások átütő sikereket elérni? Elsősorban azért, mert nincs mögöttük média! Minden meghatározó média, pártérdekeket szolgál ki, és megoszt! 

A napitema.com hírportál egy olyan online média felület, ahol olyan magánszemélyek, tudósok, kutatók, hazai és külföldi információit, rendezvényeit osztjuk meg a látogatókkal, amit a fősodratú médiák elhallgatnak. Iratkozz fel hírlevelünkre