Header Ads Widget

Teremtői üzenet! Mi lesz azokkal, akik bedőltek ennek az oltási őrületnek? Videó




Már több éve kapjuk az információkat Teremtői szintről azzal kapcsolatosan, hogy mi várható és mit kell tennünk, hogy túléljük az elkövetkezendő évek nehézségeit. Tudjuk, hogy ez sok ember  számára felfoghatatlan. Így nem meglepő, ha a többségi társadalom nem foglalkozik azzal a ténnyel, hogy nem mi vagyunk az élet és a halál urai, és nem tehetünk meg akármit, mert tetteinknek súlyos következményei vannak, egyénre szabva minden embernek! A nem tudás meg nem mentesítő körülmény!

Ha bárki úgy gondolja, hogy most már kiülhet a teraszra, mert úgy gondolja védve van, és vissza áll minden a régi kerékvágásba, az óriási tévedésben tengeti az életét.


A lényeg hogy olttasd be magad, erre megy ki játék az első pillanattól kezdve! 

Itt nem 1 oltásról beszélünk, hanem megjósolhatatlan mennyiségű oltásokról és ezt nem az ország vezetői kényszerítik a lakosságra, mert ők is csak bábuk, mert eladták a lelküket, hanem a háttérhatalom. Ez nem összeesküvés elmélet, hanem összeesküvés gyakorlat ami ma zajlik, bolygószinten.

RENDKÍVÜLI! NÉHÁNY PERCE BEKÖVETKEZETT, AMIT ORBÁN ÍGÉRT: TÖBB MINT 100 EZER EMBERNEK VONTÁK BE A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYÁT! ÍGY TUDOD ELLENŐRIZNI, HOGY A TIÉD ÉRVÉNYES-E:

Visszavonják a védettségi igazolványt azoktól, akik nem vették fel a második oltást. ÖRLIK A NYILVÁNTARTÁSBÓL ANNAK A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYÁT, AKI NEM OLTATTA BE MAGÁT A KORONAVÍRUS ELLENI OLTÁS MÁSODIK ADAGJÁVAL- jelentette be a miniszterelnök a Kormányinfón csütörtökön Budapesten. Orbán Viktor elmondta, 137 ezer ember nem vette fel a koronavírus elleni vakcina második adagját.

Az okmány érvényességét, az előlapon található QR-kód leolvasásával lehet megtudni, erre manapság minden okostelefon képes. Az első sorban zöld pipának és “érvényes” feliratnak kell szerepelnie

Az emberiség mindig akkor került nagy bajba, amikor elkezdett Istent játszani, mert beavatkozott olyan dolgokba amihez semmi köze! Ha hat emberiségnek ezért kellett eltűnnie a földszínéről, miből gondolja azt bárki, hogy velünk nem ez fog történni?





KAPCSOLODÓ CIKK!

Ha nem ébredünk és haddjuk magunkat tovább hülyíteni, akkor hamarosan kísérleti nyulak leszünk azoknak, akik azért aggódnak mert túl sokan vagyunk. Egészséges embereket, gyerekeket oltanak? Félelmetes látni, hogy emberek milliárdjai sétálnak bele, önként a saját pusztulásukba! Részletek: https://www.napitema.com/2021/06/tomeges-emberkiserletek-folynak.html