Header Ads Widget

Jó buli volt! A sok megvezetett ember ismét összejött, hogy meghallgassanak egy újabb hazugságot és megbeszéljék a nagy semmit!



A hazugság bajnokai Ismét hozták a formájukat, és ha már semmilyen teljesítményre nem alkalmasak, legalább  összejöhettek, nyávoghattak meg  követelőzhettek egyet. A lényegről azonban nem beszéltek az összegyűlt tömegnek. Például arról, hogy  még nincs döntés semmiről a FUDAN EGYETEMMEL kapcsolatosan! Schanda Tamás államtitkár politikai hisztériakeltésnek nevezte a tüntetést.






A felszólalók arról sem beszéltek, hogy éppen az ők MOSLÉKKOALICIÓJA volt az, akik a csőd szélére juttatták ezt az országot. Most ebből a felállásból bármit pofátlanul hazudni és követelőzni, finoman szólva, szánalmas és gyalázatos! 

Ez a megvezetett tömeg, vajon mennyire van tisztában azzal, hogy milyen állapotban volt az ország 2010-ben? Vajon tudják-e kik rohasztották le és adósítottak el mindent és mindenkit? Tudják-e azt, hogy a mai napig fizessük a kártevéseiket?  Tudják-e azt, hogy megvontak mindenféle támogatásokat különböző intézménytől és családoktól? Tudják-e azt, hogy hazudtak reggel délben meg este és közben meg nem csináltak semmit, azon kívül, hogy eladtak mindent ami mozdítható volt? 

A Fideszről is sok mindent el lehetne mondani, de ez a tehetségtelen hazaáruló banda ez egyszerűen szánalmas és RENDKÍVŰL VESZÉLYES AZ ORSZÁGRA!



EGYÉBKÉNT MEG:




Nem utolsó sorban, minden épelméjű ember pontosan tudja, hogy vezető politikusainkat a nagyhatalmak irányítják, és nem az ő döntésüktől függ szinte semmi, és nem az ők fejükből pattan ki semmi, mint például ez a beruházás sem, vagy ez az oltási cirkusz sem, csak éppen a nagyhatalmak egyik része az egypólusú világrendszerben és a nemzetállamok felszámolásában gondolkodik, a másik meg a nemzetállamok megmaradásában, legalábbis egyelőre! A szűklátókörű, lebutított és állati szintre süllyesztett acsarkodó tömegnek meg halvány fogalmuk sincs arról, hogy mi zajlik a háttérben és milyen kompromisszumokat kell kötni, hogy egyáltalán létezzünk.

Ezért van az, hogy amikor a balliberális banda rátenyerel az országra, akkor mindig kivétel nélkül, lerohad az ország, jönnek az adóemelések, a megszorító csomagok, és utána az IMF, mint megmentő, mert ez a kenyéradó gazdájuk érdeke. Ez azt jelenti, hogy minden pusztítás ami történik ebben az országban, az elsősorban ennek a bandának köszönhető!

Ahhoz, hogy Magyarország teljesen független legyen a nagyhatalmaktól, ez jelen esetben a TRIANON kettőt jelentené, különösen ezzel a lebutított tömeggel!

Kétsége ne legyen senkinek, hogy ezt a hazaáruló balliberális moslékkoalíciót azok gyúrták össze és pénzelik, akik a nemzetállamok felszámolásában érdekeltek!

Az elődjeik régen a pusztítást úgy oldották meg, hogy a nyakunkra hozták a ruszkikat, majd jött a padlássöprés, és a pusztítás. Ma az Európai Uniót kérik, hogy gáncsolják hazánkat! Tehát már most ellenzékből ott tesznek kárt ennek az országnak, ahol csak tudnak. Semmi nem változott!

Ha valakinek még mindig kétségei lennének, hogy milyen teljesítményre volt képes ez a balliberális banda, úgy hogy nem volt járvány vagy katasztrófa, akkor az itt megtalálja a további részleteket: https://www.napitema.com/2019/10/eleg-volt-hazudozasokbol-szemelyes.html