Header Ads Widget

A harmadik apokalipszis! Minél fejlettebb és bonyolultabb egy civilizáció, annál könnyebb elpusztítani.





Az emberiség csak egy pillanatra van a barlangoktól. Minél fejlettebb és bonyolultabb egy civilizáció, annál könnyebb elpusztítani. A modern nemzetek távol tartják ezt a régóta elismert tényt, úgy döntöttek, hogy alapvető szolgáltatásaikat a megtévesztően törékeny digitális világra kapcsolják.

Jelentős különbség van az adatok helyi fizikai meghajtón történő tárolása és a megfoghatatlan „felhőben” való tárolás között. Kezdjük érezni a kudarc pislákolását.

Áramszünetek. Szolgáltatás megszakadása. Adatvesztések. Ezek az instabilitás hullámai, amelyek jelentősebb problémát jelentenek a rendszerrel. Azok, akik profit céljából használják ki a digitális környezetet, nem jelentenek veszélyt az ökoszisztémára. Ragadozók, akiknek nem érdeke a vadászterületük elpusztítása.

Az „apokalipszis-politika” a Világgazdasági Fórum kedvenc eszköze.
A gazdagok számára Klaus monopóliumot ígér. A politikai számára abszolút hatalmat. Eközben a szegényektől elrabolják szabadságukat.

A Világgazdasági Fórum évek óta vezeti a globális vezetőket a biológiai járványok szárazon futó szimulációin keresztül. A Világgazdasági Fórum Davosi fórumán 2017-ben indult a hírhedt koalíció az epidémiás készültségi innovációkért. 

Az Egészségügyi Világszervezet „blueprint prioritásos betegségei” alapján alapították és finanszírozták a Bill és Melinda Gates Alapítvány, a Wellcome Trust és a nemzetek konzorciuma, amelybe most Norvégia, Japán, Németország, az Európai Unió, India, Kanada, Ausztrália és Nagy-Britannia tartozik. 

Amellett, hogy pénzeket öntött e projektekbe, a Világgazdasági Fórum feltétlenül kipróbálta, hogy a nemzetek hogyan reagálnak a világjárványra, majd a szimulációk végén ajánlásokat és eljárásokat adott ki számukra. A Clade X gyakorlatra 2018-ban került sor, majd 2019-ben a 201. eseményre. A második a Bill és Melinda Gates Alapítványt érintette, és több hónappal a Covid-járvány kihirdetése előtt zárult le.
Ha ezek az országok és a magáncégek évek óta nem lettek volna a zsebükben, kétséges, hogy pánikban özönlöttek volna össze az ütő okozta szippantás első jeleire.

Döntő fontosságú megérteni, mi történt Covid alatt, mert a Világgazdasági Fórum már átment a következő apokalipszisbe, és ez valóban megbillentheti az egyensúlyt.

Ami eljutott a digitális világjárványhoz, más néven a harmadik apokalipszishez .

Mivel a nyugat vissza akar térni a normális világhoz, a Világgazdasági Fórum elindította új tervét.

A digitális katasztrófa az apokalipszis-csomag, ami az azonnali és katasztrofális hatással lenne minden emberre. A digitális sötétség ellen nem lehet tiltakozni, és a politikai vezetők sem lennének képesek helyrehozni attól függően, hogy milyen kárt okoznak. Ijesztő módon ez is a legkönnyebben megvalósítható apokalipszis, ha a megfelelő emberek tartózkodnak a fedélzeten.
A digitális világ az emberiség számára már nem egy kis mulatság.

Meddig tart egy város áram és víz nélkül? Mi történik, ha a banki adatainkat törlik? Élelmiszer-ellátási láncok nélkül a káosz csak hetekre van.

A világot megbolondították a klímaváltozás félelem-kereskedői és Covid. Ha ugyanaz a hatalomra éhes őrültek csapata ismét becsap minket, az a saját hibánk.