Header Ads Widget

Dr. Peter McCullough, a Texas A & M College of Medicine orvosprofesszora a vakcina oltásokat "propagált injekciós bioterrorizmusnak" nevezte.




Dr. Peter McCullough, a Texas A & M College of Medicine (Dallas, TX) orvosprofesszora a COVID vakcina oltásokat "propagált injekciós bioterrorizmusnak" nevezte, amely több mint 50 000 ember halálát okozta az Egyesült Államokban.

Egy rögzített interjúban, amelyet a World View Weekend (WVW) riportja említ, Dr. McCullough-t idézik, aki azt mondta, hogy "minden egyes dolog, amit a közegészségügyben a világjárványra válaszul tettek, csak rontott a helyzeten".

Azt állította, hogy a COVID egy biofegyver volt, és hogy a védőoltások a biofegyver kifejlesztésének "második fázisa" voltak.

"Most már van egy informátorunk a CMS-en belül, és van két informátorunk a CDC-ben. Úgy gondoljuk, hogy 50.000 halott amerikai van. Ötvenezer halott. Tehát valójában naponta több halálesetünk van a vakcina miatt, mint minden bizonnyal a vírusos megbetegedés miatt messze több. Ez alapvetően propagált bioterrorizmus injekció formájában" - mondta.

McCullough a továbbiakban azt állította, hogy a COVID-vírus elleni potenciális gyógyszerek, például a hidroxiklorokvin és különösen az ivermektin betiltása "szorosan kapcsolódik a vakcina kifejlesztéséhez".

Szerintük a vakcinák kötelezővé tétele nem szükséges és osztják azt a következtetést, hogy az amerikai kormányzat blokkolja a korábban hozzáférhető és hatékony gyógyszereket. Ezen túlmenően azt állítja, hogy az FDA és a CDC eltitkolja a "kísérleti mRNS-injekcióik által okozott halálesetek tragikus számát". 


Forrás


KAPCSOLODÓ CIKKEK!


"A vakcina önmagában nem fogja megállítani a közösségi terjedést" - mondta Dr. Mariangela Simao, a WHO gyógyszerek és egészségügyi termékekhez való hozzáférésért felelős főigazgató-helyettese a genfi tájékoztatón a CNBC szerint. "Az embereknek továbbra is következetesen kell használniuk a maszkokat, szellőztetett helyiségekben kell lenniük, kézhigiénét kell tartaniuk ... a fizikai távolságot, kerülniük kell a zsúfoltságot. Ez továbbra is rendkívül fontos, még akkor is, ha oltást kap, amikor a közösségi átvitel folyamatban van"




Tedros Adhanom Ghebreyesus főigazgató pénteken a deltaváltozatot "az eddig azonosított változatok közül a leginkább átvihetőnek nevezte ... és gyorsan terjed a be nem oltott populációk között" - jelentette az Amerika Hangja. Mivel a koronavírus rendkívül fertőző delta-változata az egész világon tapadást tapasztalt , az Egészségügyi Világszervezet a jelentések szerint az oltott embereket továbbra is maszkok és társadalmi távolság viselésére szólította fel.

Forrás


A titkos dokumentumok felfedik a koronavírus elleni vakcinát az észak-karolinai egyetemre hetekkel a pandémia előtt! Titoktartási megállapodás azt mutatja, hogy a lehetséges koronavírus- vakcina-jelölteket Modernából az Észak-Karolinai Egyetemre vitték át 2019-ben, tizenkilenc nappal a Covid-19 járvány hivatalos megjelenése előtt. 




A bizalmasan megkötött megállapodás (olvassa el alább) kimondja, hogy a „Moderna” szolgáltatók az „Országos Allergia- és Fertőző Betegségek Intézete” (NIAID) mellett megállapodtak abban, hogy az „mRNS coronavirus vakcina jelölteket” továbbítják a NIAID és a Moderna által közösen tulajdonolt „The Universisty Észak-Karolinában a Chapel Hill-nél ”, 2019. december 12-én.


Forrás


Az EU továbbra is nyomást gyakorol a Delta változatra, jöhet a következő lezárás‼️‼️‼️‼️ Az úgynevezett "Delta" variáns aránya az újkorona fertőzésekben Németországban 59,4 százalékra emelkedett a 25. naptári héten. A Robert Koch Intézet (RKI) szerdán jelentette be. Az előző héten az arány még mindig 36,7 százalék volt, amelyet később kissé korrigáltak, 36,8 százalékra.


Forrás


Soros és Gates 1,5 milliárdja az abortusz és a „nemek közötti egyenlőség” támogatására. 



A Gates Alapítvány június 30-án jelentette be, hogy öt év alatt 2,1 milliárd dollárt fektet be, amelyből 1,4 milliárd dollár a „családtervezés” lesz, ezt a kifejezést a Plated Parenthood az abortuszokra utalja. Véletlen, hogy ugyanazon a napon Soros Nyílt Társasága 100 millió dolláros adományt hirdetett a „feminista” ügyek támogatására.

A semleges és közvetett nyelvhasználattal a két progresszív szervezet ugyanazon a napon, június 30-án jelentette be 1,5 milliárd dolláros adományt feminista célokra, amely magában foglalja a transzneműek támogatását a társadalomban, a nők számára az abortuszhoz való hozzáférést és egyebek mellett. nemek közötti egyenlőség ”: olyan fogalom, amely bizonyíték nélkül állítja, hogy a nőknek csak azért van esélyük dolgozni vagy vezetői pozíciókat betölteni, mert csak nők.


Forrás



Ha valakinek még mindig nem világos, 

hogy mi zajlik a világunkban:







https://twitter.com/nszrt/status/1413391345679585280?s=20

https://vk.com/wall644727407_103